The Last day...

Min mage kommer sprängas!
Två stora bullar, bakad potatis, en halv öl, och godis!
uha!

määääd.


Jag läste Söndag tidningen, där det alltid står roliga saker, speciellt sexdelen. det är allafall den jag kollar först :D
Vissa frågor altså! Kan ju undra vilken planet dom kommer ifrån...
Men schyrre att det finns ju, det är ju en viktig sak liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix.

Nu sitter jag och lyssnar på gamal musik, det är göy. Ska snart lägga mig, upp tidigt och göra yoga, sen skola.

Oh!
Kan ju kanske skriva att vi ska plugga i Söderköping slipper man bry sig mer än så.
haha, jag fattar inte, undra om jag är så intressant för att jag själv är så ointresserad?

jag är bryr mig inte ens det minsta om vad som sägs om mig, varför skulle jag göra det?
Dom flesta som inte tycker om mig känner mig inte, medans nåra gör, en liten del allafall, och visst får dom tycka illa om mig. Men dom flesta bygger sin åsikt på andras eller svartsjuka. Det är det, sen finns det väl 2 000 olika anledningar till att inte tycka om mig. Jag är en mycket mycket enkel person att tycka illa om. för det första så gillar jag att provosera(stavning?), jag tycker att det är roligt. jag gillar att kunna trycka lite på dom känsliga knapparna när det är så uppenbart vad det är för fel ( på människor som hela tiden ska visa sig ha rätt fast det verkligen inte är så, GÖY) plus att dom får tycka vad dom vill. Jag tycker att det är onödigt att slänga ut energi på att gå och tycka illa om folk, jag tror inte ens jag hatar någon (förutom maja).Men varför lägga ner energi till att läsa min blogg eller gå in på min bdb och sånt tjaffs? Om man ändå inte gillar mig? man får göra som man vill, som sagt, jag skiter i det. Men, jag måste säga att DET är intressant.Jag är riktigt intresserad av störda människor, vilka val man gör, farmför allt hur man låter känslorna ta över förnuftet, (till exempel som att tro att det är okej att sätta regler & straff för sin partner) eller hota, "pratar du med henne så är det slut", och sen undra varför man inte kan lite på sin partner? :P
Jag tycker psykoligi är ruskigt intressant, säkert för att jag är så störd själv.
Men just grejen av att låta det gå så långt, att tappa kontrollen så mycket att man inte förstår, eller inser att man är galen. Ja, i n t r e s s a n t !

Jag är en konstig människa, inte som alla andra, men det är ju det jag gillar. Ingen av mina vänner eller så är heller som "alla andra" ( förutom maja). Känns ointressant att vara en i mängden.

Om man skulle tänka, ut ifrån logiken nu, så kanske man skulle förstå ( och jag vet att det aldrig skulle erkännas) men jag tror att egentligen misstankarna redan är bekräftade.
you see, jag skulle inte vara med någon som inte gav mig något (förutom maja).

Just nu sitter jag och lyssna på Joshua Radin och den här låten "what if you" va icke så bra aaaz.

min rygg är döden, (som maja).
Aj aj aj..

Nej, kanske gosa ner sig med baby.

Ja ska nog läggaut en bild på mig själv, jag brukar göra det, för att jag vet med mig att folk säkerligen tycker att jag är egotrippad, självgod, ful, fet, äcklig, ja, ni kan det där. Hittar fel över allt.
Så underhåller dom :)(förutom maja)
Aldrig maja.

Aldrig!Min dator börjar bli sönder!
tlasii.
Miis meed baby, lovley.v