Stel som en pinne.

50 års kalas igår!
Det dracks, åts, pratades, lektes, dansades ja allt där till.
Det va göy det.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men såklart kom vi ju n på Michael Jackson när hans låtar spelades, och jag tycker så här:
han har i stort sett vart som död dom sista åren, och han har verkligen mått dåligt. Om det är nån som hade inre demoner så var det han(kanske inte är så kontigt med hans uppväxt). Han var otroligt själv destruktiv. Ni vet ju själva, en gång ett rykte- alltid ett rykte-, dom försvinner liksom aldrig. Speciellt inte om man är super stjärna. Så pedofil ryktena skadade han karriär och honom, hur mycket som helst. Jag tror verkligen inte att han skadade något barn. Han var besatt av att få tillbaka sin barndom eftersom han aldrig fick uppleva sin, och det gjorde att han ja, blev besatt av det. Han sov med små pojkar vilket ahan sa i en intervju starxt efter pedofil ryktena startat första gången "han såg inget fel med att sova med unga pojkar". Han var ett barn. Verkligen, han fattade inte vart gränser gick mellan rätt och fel, precis som ett barn. Jag tror att han gick över gränser på vad som uppfattas som "normalt" mellan vuxen och barn. men aldrig skada någon.
Det tror jag verkligen inte. Jag tror på att han hade ett hjärta av guld. Men! Jag tycker vi ska minnsan honom för vad han var: en otrolig, helt fantastisk musiker & dansare för den delen. Han förändrade hela musik industrin.¨Man får tycka vad man vill om honom, men hans musik är tidlös och kommer leva föralltid.
jag tyker att det är rätt skönt att han är död, just fäör att han mådde så sjukt dåligt. Jag känner med hans nära & kära och det faktumet att vi inte kommer få veta vad hans nästa steg i musikvärlden skulle bli. Sorgligt.
Men nu vill jag minnas honom bra, bli varm i hjäratat för det han gjorde för mig genom sin musik.
I love you, MJ.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det kommer massa bilder från ferren.
Men nu ska vi ut i det fina vädret, suga in att vi fortfarande är unga och friska.
Låta livet leka ett tag till.

Jag vill vara fri ett tag till, kankse resa till asien? kanske tågluffa i europa?
Vad som helst, bara för att jag kan, och vill känna att jag levt!
Det är jag så rädd för, att bli gammal och känna att man inte upplevt det man velat.


Nu ska jag gå, ut i det varma, fria härliga vädret.


v