Bitch Please!Jag har nog kommit på att jag är nog lite långsint ändå. Har alltid trott att jag var en sån som reagerade snabb och sen släppte det men så är nog inte fallet, jag reagerar snabb och släpper det förrns det är uppklarat. Verkligen uppklarat och blev jag himla besviken kan det sitta i, ja jag vet inte hur länge. Jag grubblar och funderar på det liksom. Jag tänker ibland "tänk om" tänk om det vart si eller så, eller om jah valt dittan eller dattan, ja ni förstår. Tycker det är en härlig grej att försvinna bort i fantasin. Speciellt när man inser att man har det rätt bra. :)

En del saker jag inte släpper är saker jag antingen blivit illa behandlad i, sviken, överlycklig eller om jag själv gjort nått illa. Och jobbigast av allt är när alla som är inblandade i en och samma grej. Det är nytt år nu. En av sakerna jag verkligen ska verkligen jobba på i år är att, sluta grubbla och skaka av mig sakerna! Att se tillbaka på sitt förflutna är inte bara dåligt, man ska ju se tillbaka och ta lärdom, men en del saker är bara så svårt och komplicerat att man inte blir lokare för det.

Jag är skadeglad. Jag är fullkomligt ärlig när jag skriver det. Det är jag. Jag ser nästen till att händen är ljuv. Eller i vissa fall är det ett fatum. Jag vill nog bevisa det både för mig själv och andra att, mig trampar du fan inte på! Även om hämnden i sig är för b a r a mig så är den fortfarande ljuv. Även om den jag nu hämnas på inte vet om det just nu, sä får jag en tillfredställning som är så tillfredställande att jag liksom känner mig helt nöjd. Jag tror inte att det är så hälsosamt, i vilket fall som helst så gör det mig nog inte till den fina människa jag nån gång kankse blir.

Jag vet att nästan (för allting stämmer inte) kommer oftast fram. Så är det. Även dom dummaste kan lista ut knepiga saker bara man letar på rätt ställen. Så, jag vet hur jag ska spela mina kort men som alla, gör jag tabbar. Ibland kan ens vilja stiga en över huvudet och man tappar förnuftet. Jag antar att det är "mänskligt" även om det vi gör i andras ögon kan verka ohumant. Förlåtelse är något jag faktiskt blivit bättre på, men måste konstant jobba på denna front. Jag gör sakerna större än vad som behöver vara ibland. Visst. Och jag kan vara långsint för att jag är för stolt för att inse att jag har fel, till och med när jag vet att jag har det. Envis, kallas det. Visst. Men, jag är för principfast ibland att jag i princip glömmer bort vad som egentligen spelar roll.

När det kommer till människor jag nu haft nån dispyt med så ska det rätt mycket till om jag nu ska "hämnas". Jag lägger inte onödig energi på folk jag inte tycker förtjänar det. Jag vet att min humor är rätt tuff och många kan inte hantera den och tycker helt enkelt att den är för vulgär, för grov, för på. Jag älskar den! Jag tycker att det är fantastiskt att kunna skämta om allting. Hit hör oftast människorna jag nu kan ha råkat i luven med. Jag har nog inte varit så tacksam över att ha hamnat i en dispyt som jag varit över två speciella personer som berikat mitt liv med så otroligt många skratt genom att bara vara sig själva. Det är fantastiskt tycker jag!

Men sen kommer vi till en av mina egenskaper som också blir en brist. Mitt samvete och att jag känner med människor, speciellt om jag är inblandad i varför dom mår dåligt (och jag faktiskt gjort något fel). Jag kan ju inte ungå att tycka synd liksom. Jag sätter mig in i situationerna (för mycket) och lider ibland. För jag tänker "om det var jag". FY! Då kan mitt samvete spöka och spöa skiten ur mig. Vi alla resonerar olika, men dilemmat blir om j a g tycker en sak, att det kanske inte var så farligt, men motparten tycker tvärtom.. liksom.. aa. man blir lite skitso. Kan tänka mig att det är lite sånt man stöter på som förälder ^^

Det säger sig väl självt att ju sämre folk beter sig desto midre dåligt samvete får man ju. Jag blir road när folk bevisar sina svagheter i form av att försöka trycka ner andra. Just för att det bevisar deras svaghet ^^ Speciellt när det är personliga påhopp. typ "du är ful, fet eller äcklig. ingen tycker om dig, du är dålig på det här" etc För mig är det liksom..så..fånigt,. Jag vet vem jag är, jag vet hur jag är och jag har torr min självuppfattning är rätt okej. Jag är nöjd med mig och det ligger inte i mitt intresse hur folk jag inte bryr mig om anser att jag är eller ser ut. Jag skadar inte människor på flit, (ska tillägga att det kan så klart krocka ibland för annars skulle jag ljuga) och jag lägger inte ner min energi på att försöka förändra andra. Vill man inte inse så är det upp till var och en.

Jag är svår. Men jag är inte omöjlig. :)
Jag ska försöka bättre på mina brister även detta år. Se om jag kan bli lite mindre skadeglad och kankse lämna saker som hänt i the past för att få some peace of mind. ^^
Jag jag anser väl lite att det är så jävla rätt åt dom som beter sig om rövhål att dom får smaka på sin egen medicin liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix. Inklisive mig ;)v

yesboxbaby!Darre att göra sig fin för vi ska åka på Majas dansföreställnig! Ska bli asnajs! Är förkyld och allergisk på samma gång, sugsugsug! Imorgon är det NYÅR! :D Vi har inte riktigt bestämt oss än, äta hos mammi ska vi iaf göra sen får vi se om vi drar in till las stados och äventyrar :) eller om vi är här i sörpat! säg vad man vill om söderköing men jag trivs :) det är landetkänslan här i våran lilla by, I love it!

Men det kan ju vara roligt att göra någor spektakulert på nyår liiiiiiiiiiiiiiiiiiix! åhja, vi får se'et!
Nu ska jag hoppa in i en snabbdusch sen bär det av! Ha en fin kväll raringar, jag tittar med största sannorlikhet in igen sen! :D


Puss så längiiiiiiiiiiiiiiiii!

v

Dec. 30, 2011
Åh, jag sitter i min förkylningsbubbla och försöker bli piggelin. Jag håller på med ett års inlägg som genast fick mig att fasta på en del fett roliga kommentarer jag fått detta år! :D Tänkte att ni skulle få en liten återblick ^^

Januari:
" Postat av: Anna

Kommentarerna är en synpunkt på det du skrivit! Du kanske borde växa upp lite i ditt skrivande, så KANSKE du får lite trevligare kommentarer, eller inte! who knows!

2011-01-21 @ 00:32:55 "

Det absolut roligaste med den här kommentaren var att "synpunkterna" på "det jag skrivit" var dom här:

"hahahha jag kan inte mera än skratta åt den patetiska människa du är! pinsamt att du inte fick dej mera, du fick dej visst inte ett skit har jag hört! jisses altså! hahahaha"
-
"hahahaha! de är roligt att sitta och lyssna på massa sjuka äckel historier om dej..ojojoj.. trodde man aldrig! mycke i ditt bagage va! mycke du kanske inte vill att folk ska veta! "
-
"jag behöver inte knäcka dej, Det har du redan lyckats göra själv! Din fasad har spruckit, Totalt! utan andra vore du inget! du skulle aldrig klara dej själv! en vuxen människa, så fruktansvärt sorligt =)"

Liksom..whaat! vilka synpunkter? det är rena påhopp  och jag hade vad mitt inlägg som jag fick kommentarerna till handlade om var att vi skulle gå ut (heter "we share it, together, no matter what" i mars 2011) såååaatteee aa, de e naaajs! Svart på kommentarern och allt sånt finner ni i Januari 2011 och detta är under " "Du är Häftig, jag ser upp till dig, skulle vilja tänka som dig!!:)" "

Februari:
"Kristin " om <3:
Du är INTE "den nya tjejen som skumpar omkring där"!! Du rider väldigt bra och har gjort ett fantastiskt jobb med Nikita!! Du är grym :)."

:) Tyckte jag var snällt sagt! <3

Mars:
"MAJA!!!!!!! om stay strong, stay funny:
Haha, jag skrattar högt åt det du skriver.

Men inte för att det är roligt. För att det är felstavat. Felstavat!! Fel! Som du!!!!!!"

^^ helt rätt! jag skrattar också åt det jag skriver. och åt att det är är så förbannat felstavat ibland! men det gör det hela lite mer spännande att läsa! :D

April:
"
Pernilla om tårtkalas!:
Hon hoppar ju så himla fint! Är lite avis för att du får rida henne faktiskt ;P Riktigt fin häst och OJ va långt du kommer kunna komma med henne om du får fortsätta framöver :) Skitkul!

Btw, angående det först i ditt inlägg, det finns så jävla många puckon i hästvärlden, man slutar aldrig att förvånas.. jag vet en hel del, och har själv varit med om en del såna där tråkigheter. MIND YOUR OWN BUSINESS typ.. morr! :)"

Ja! Är det nått jag lärt mig detta år så äre det just precis det, usch vilka tråkiga människor det finns i hästvärlden! Man gör sig bäst i att hålla sig till sig själv och lita på ingen typ. Man ska iallafall ha ögon i nacken och inte bli förvånad.

Maj:
"Cecilia om Maj 15, 2011:
Det är klart att folk är lite trevligare på Trappan. Det är ju mest studenter och många känner ju varandra och alla studenter är ju inte ute för att ragga som på andra ställen."

hihi, vet inte om jag håller med iom den alltså! :'D

Juni:
"ANNA om :):
sv: Jaja, jag kanske har mycket i bagaget, hellre det än äckelhistorier som jag hört om dig, oj oj oj!"
hihi, joannisarius. alltid lika rolig!

Juli:
" Tove (tove@hotmail.com) om (L):
Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!"
och det var då jag hade den alldeles asvanliga jättetråkiga men ack så stilrena vita designen med blomman i bakrunden som finns som mall. ^^)
Augusti:
"Joanna om lost in a thought:
Ida... Kan inte vi byta liv du och jag?
Ditt verkar så bra och himmelskt, samtidigt som du har dom fina bristerna. Ditt liv verkar så underbart!
Jag vet att man inte ska tänka så, men ibland blir man faktiskt avundsjuk! Så det så, din sjöhest!"
fina joannisarius! <3
September:
"Muse. om Sept. 5, 2011:
En gång i tiden käkade jag möss, då hade jag inget korvskinn, sen slutade eftersom att jag började växa (inte bara på längden, utan på bredden också) och utvecklade detta "korvskinn".
ihihihih! hesten som dominerar kommentarerna här på bloggen! alltid ett nöje att läsa dom! :'D
Oktober:
" Fabianlinda (fabianlinda@xxmaail.com) om Maj 29, 2011:
Very interesting & professional site."
dä den sa!
November:
"Kristin Mellqvist om Nov. 14, 2011:
"Du ska skriva om att du i alla fall är snyggast och sånt o dät. Jag vill mä miisa :-( Buhuuu....
o sårååhh. Ses i morgon kväll. Puss å sånt å dät. ;-)"
tihihi! nån lär sig spårket väldigt bra! ;)
December:
"Kristin Mellqvist om Dec. 21, 2011:
Ååååå vad jag vill rida som du!! Jag studerar, beundrar och bara önskar att jag kunde vara ens en ynka liten procent lika duktig som du. Jag hatar dig! (avundssjuk så klart) Vet du förresten vad det är för idiot som kallar sig Fjulla? Den jävla människan har vart inne och skrivit i min blogg om hur dålig jag är...... Pfft, jag som faktiskt har tränat massor på att bli som du! Jag försöker verkligen göra som du säger men det GÅÅÅÅR INTE!!! Luta sig massssor bakåt, köra fram skänkeln och vinkla ut tårna, höja händerna så mycket man kan och så dra fram och tillbaka upprepade gånger och så låta foten (har för mig det kallas skänkel) peka frammåt och rakt ut. Absolut INTE ligga stilla intill. Var det inte så du sa? :-( Det går ÄNDÅ INTE!!! Jävla ljugpotta!"
aarå, vi kan rida i detta stall!


DÄT var några av årets kommentarer, lite blandat! och sånt å så rå!

v