Tävlingsdag!


åååh, jag är SÅ trött! :)
Gick upp tidigt som tusan idag! Åkte ut till mina kusar och gjorde iorgning allt för tävling och adet sista för flytten för nu är vi alla på plats hemma igen! :) Borta bra men hemma bästhäst!
Åkte mot Skogslotten, har aldrig tävlat där..fast det säger ju inte så mycket men tankte på att jag knappt tävlat nånstans ^^ men iaf. Jag startade som nr tre, och vi hade gott om tid på oss (i liiiike) så det var feejnt! Red fram honom och han kändes fin. Sist jag hoppade honom fungerade ingenting. Han hade antagligen träningevärk och jag hade väl fått en spark i huvudet den dagen för usch vad illa allting gick. Men det var lurreburre idag.
Framhoppningen är som den alltid är. Jag HATAR att vara på den.. usch.. tycker att det är pestochpina! Men men, det var ok till 100 cm och värre till 110 cm men det har väl med nervarna att göra I guess.
Anywhoo. Det gick ok på banan, jag red men lite för dåliga ben mellan hindren så det var inte lika mjukt och stabilt som jag önskat och sen blev det nått missförstånd till sista hindret men det löste vi och vi nollade den klassen ( men näst bäst tid faktiskt :)
Samma banbyggare som i Sörping och det var i princip samma bana i 110 cm. Därimot var den rätt maxad, i sörping var exempel 100 cm som typ 90 men nu var det "som den skulle" och en del hinder i 110 var stora. Jag fastnade dirr på den vi stannade på i sörpat. En maxad oxer ur sväng.. Men det gick bra, ett nerslag dock men vem bryr sig? ^^ Sen var det linjen mellan sex och sju som det blev problem på. Jag kom lite i båtten på sexan vilket gjorde att hade svårt att få tillbaka rytmen till sjuan som var en pxar och få då ett stopp, samma sak igen och där med uteslutna. Tyvärr. MEN jag är nöjd ändå. Det blev som det blev men nu är vi uppe på en höjd som jag aldig har hoppat på en häst som .. kan hoppa men är väldigt väldigt..känslig? Alltspå man får inte rida fel på honom. Du måste stötta honom till 100 % hela tiden annars hoppar han inte, lite tråkigt ibland och kanske inte världens bästa att skaffa sig rutin och självförtroende på.. Men det går och vi ska fixa det! :D

han var dooktiiig idag!


efter det vare till mariet och hämta det sista av sakerna och meshbi och fara hem :)
SÅ glada dom blev att komma hem! herregud! ^^
sen var det tillbaka och mocka ur och skrubba box.. nu är vi hemma och jag är lite halvdöd.
anton ligger i baded och låter (och ser lite ut) som hon i The shining. Fin.
Ska thååva skapligt idag för imorgon ska vi på äventyr!
alltså <3<3<3<3<3<3 SÅ SÖÖDA!!!!!! <3
peace!

v