B&B

 <-- ihiihihii
 
 
Idag har vi busat i snön. JÄVLAR vad pigg Beau var! Aldrig varit med om att hon har bockat och busat så mycket som hon gjorde idag! Hon brallade till till och med ^^ Inge problem att sitta kvar då, så i slutet av passet släpper jag tyglarna och klöppar henne, varpå Dixie såringer in, Beau slänger sig och jag klider runt på henne typ. Kravlade mig upp första gången men gled över på andra sidan (bilden) lika bra att bara glida av..Så tårta blire minsann ;))))
 
Bambi fick också busa i snön. Så fin. <3 Jätte busig och pigg men han är så stor så allt går så långsamt ;) Blir som en gunghäst när han galopperar i snön..Antar att jag ska njuta av hans brist på muskler i dena här situationen för sen lär han boooosa maaasoooor! :D
 
Måste även ta med denna bild: Kan vara årets fulaste bild på Bambi. (han fattar galopp och busar till)
^^
haha, såå fuuuul!
 
Jag har magkatarr..Yeah..Så jävla as-illa tajming..Just nu är det helt okej, men igårkväll/natt och i morse..p a i n . Dricker massa blåbärsoppa :) Och har ätit gröt (duktig) oh så åt jag lite potatis och en pyttebit lax. Stackarns laxen. 
 
Nu ska snart jag kela ner mig i baby och se på film..(utan godis -.-)
 
puss!
 
v

<3

 
 
 
miis bibbilito!
 
värsta sovmorgonen idag <3
sjukt egentligen hur fantastiskt skönt det är att sova.. jag som har så svårt att finna ro på kvällarna kan knappt beskriva hur viktigt det är att få känna sig totallt avslappnat och det händer i stort sätt bara när jag sover..så aa, mycket uppskattat med bra sömn. jag får dock inte sova förlänge, så vaknar jag aldrig till..hellre för lite än för länge...
 
iiiintreeeesaaaaant
 
ae, ska göra mig redo för dagen, ta bort lite julpynt här hemma, känns som att det är dags ;)
snart är det nyår med, alltid lika motiverande med nya tag och nya tankar (även om man i stort sett aldrig håler sig till dom) så äre ändå fejnt. tänkte att jag skulle återblicka på året (om jag pallar) i bilder o dät.
vi får se hur det blir med det :D
 
ha en fin dag gottfolk!
 
peace!
 
v

dowie

 
 
Jag tänker att jag ska blogga, sen när jag väl ska skriva så känner jag ingen lust alls till det..
 
aanywhoo
 
Vi har haft en bra jul :)
Ätit så mycket som man typ dör och lite till efter det ^^
Vi försöker som vanligt hålla allt så minimalistiskt som möjligt och inte ge massa skit till varandra.
Det gick bra tycker jag :) Fick lagom och fina julklappar.
(obs hur snygg jag är när jag sover)
 
Tanken slog mig att hur klychigt det än må låta så är Anton det jag vill ha mest :')
Ingenting i mitt liv skulle spela nån roll  om inte hans fanns vid min sida. Bara tanken på ett liv utan honom känns förjävlig. Och vänder jag på det och tänker på hur mycket han älskar och värdesätter mig så blir jag snurrig av lycka istället ^^ Han är by far det bästa som har hänt mig. <3
 
Jag antar att man (iaf jag) alltid kommer vara en liten flicka imellanåt där en del ärr från sin barndom alltid kommer göra sig påminda och man då får anstränga sig för att vara den större människan man kämpar för att bli. Åter igen spelar Anton en så otroligt stor roll, för utan honom hade jag nog självdött nånstans för länge sen.
 
Till nått annat. Vi har fått två nya grannar, mitt emot oss och under oss. Jag tyckte precis att jag hörde snarkningar från dom under oss och dog lite..Det var en bil (som tur var). Jag fullkomligt HATAR snarkningar! Så mycket att jag till och med skämtade (tror dom) om det med våra nya grannar som bor mitt emot. Killen frågade om det var lyhört och pratade lite om fester osv och jag sa att allt var lugnt utom snakningar. Men han kommer bli varse, för om jag hör snarkningar vet jag några grannar som kommer bli besökta av securitas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
haha!
 
Jag skojade bara! Skulle aldrig ringa dom :) Usch, avskyr folk som ringer innan dom ens sagt till att det är för livat osv. Okej, bra inlägg. Antar att jag just nu blev smärtsamt medveten om varför jag inte skriver så ofta.. ;)))))
 
Vill att bejbiz ska komma hem...blööh..
här kommer (alla känslorna på En och samma gång) litt bildz:
mallis <3
 
:)))
 
Puss och dät!
 
v