Jan. 31, 2012

finns det något värre än vuxna människor som inte växer upp?
det slog mig nån gång i tonåren att en del vuxna människor är mer barnsliga än vad man själv nånsin varit, och jag har varit barnslig! ^^ rätt skrämmande. för man växer ju upp med att tro att vuxna är stabila, trygga öppensinnade personer som ofta har rätt.. meneeee... aae va.
jag respekterar människor som vill förbättras. som vill utvecklas, som pushar sig själva in i situationer dom inte hanterar för att just lära sig det, hanetra dom. utvecklas! det är så viktigt. för mig iallafall.
vad jag än pratar om så återkommer jag till: tillit.
det är för att i princip allting grundar sig i det. för mig iaf. jag skulle inte kunnat pusha mig själv till det bättre in jag inte kände mig "trygg" (hur trygg man nu kan känna sig i situationer man inte kan hantera osv) eller om jag inte hade tillit. till mig själv framför allt men absolut till mitt stöttande team. som anton. den tilliten jag har till honom är ovärdelig. det går verkligen inte beskriva i ord vad den gör med mig.
hade jag och anton haft ett förlutet med massa lögner och brist på förtroenden så hade jag aldrig haft den tilliten jag har idag, det kan jag ärligt säga. även om personer förändras och förbättras så skulle dom såren vara så svårläkta att det skulle ta så myyyycket mera tid för mig. och beroende på hur stora sveken skulle ha varit så skulle jag kanske aldrig lita fullt ut på anton. nu har han ju lyckligtvis inte varit en sån och det är jag evigt tacksam för, <3
jag måste säga att jag beundrar människor som lyckas ta sig vidare från såna saker. jag gör det extra mycket eftersom jag sjäv skulle ha så otroligt svårt för det. och då ska dom människorna gått vidare från det genom att bearbetat det hela och faktiskt kommit över det, inte bara lagt problemen på någon annan eller pt sidan och låtsas om som att det inte finns med. det är liksom..svagt. är jag hård när jag säger så? jag tycker att det är svagt även om jag själv skulle vara en av som som skulle älta allting om och om och om igen. jag sitter ju här, med facit i handen och försöker vända på allt och se det från att annat perspektiv. ja, och jag kan ärligt säga att jag skulle ha så jävla svårt att släppa och framför allt: förlåta.
det är beundransvärt tycker jag. folk som kan förlåta, verkligen kan det, inte bara säger att dom har det.
åter igen till vuxna människor.
det känns som att ju äldre man blir och ju mer erfaranhet man får borde man ju bli klokare. men, det känns inte alls som så är fallet i många fall. en del upprepar sina misstag, brister, osv för många gånger så att man i stort sätt börjar tappa hoppet på mänskligheten. fast det gjorde jag nog för länge sen.. men iaf. jag tror att man alltid är i grunden samma person men att man måste välja hur man vill vara. och jag lever i den bittre sanningen om att det är förjävla svårt att verkligen förbättras. det är en ständig kamp och ett arbete man aldrig blir klar med. men så värt det. det ger en ju åtminstonde lite mer sinnesro.
nu äre miislandet som gäller!
puss och däääääät!

v

ånghesten är bara en annan typ av hest.


Dåååårrliiig uppdateriiiiing liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix!
men här rullar det på i vanlig ordning. haft en amazing helg! ryttargalan var awesome! dagen efter var ofärtjänat asjobbig, red svindåligt och ånghestade mig. men dät är bra idag! hihi.
böjade dagen med att skjutsa Lina till röntgen för att Nikitik hade sparkat henne.. på handen ^^ det var ingen faram men tror hon träffade tummen så den kan hon inte röra. men så är livet med hästar :D
Cicci och jag tog en superhärlig runda i solen barbacka idag, maybee var taggad! :D fridde har nog träningsvärk ^^ <3 sen åkte vi till andra stallet där nikita gnäggade på mig, <3 sen tog jag hand om henne igen och skulle vara superhård emot henne, men hon var så himla snäll så .. <3 knäppis, mitt lilla snöre. nu är jag hemma och inväntar baby, han kommer snart och då ska vi laga mismat och se på film sen :) MIIIS! ska godisa oss!

aa, tööjp!
kankse uppdaterar mer sen men noo skaa jaa baaada!
Peace!

v

Jan. 27, 2012

Graaaaattiiiiis aaaaadddiiiii
Hej där gottfolk!
Måste erkänna att jag är lite mör i kroppen sen Annette träningen igår med Friddeli. Han var så duktig! SÅ himla nyttigt det är att rida för folk! Speciellt duktiga människor ;)
oldie
Nu ska jag snart iväg och titta på Bambi, han ska löshoppas idag, ska bli så spännande att se vad den bamsebjörnen kan åstakomma :D Sen äre hem till kusarna och MayBee som ska få gå. Friddelito får vila idag och sen äre ju påt i helgen igen! Två dagars kurs för Björnis, ska blu superkul! Och så ryttargalan med! pöööfeeekt!
Var inne en svängom på stan igår men det finns verkligen bara skit där. Alla ska se precis likadana ut och blöööh! Finns några saker man finner, men nej usch. Nu sitter jag och smälter den aaaaaaaasmaaassafrullibullin jag precis åt.  Baby är ledig så vi har miist massor och ska ha värsta myspyskvällen idag :) <3
ska försöka blogga ikväll! :)
hell to the yeah!


v