Lunatic


tänkte döpa mitt barn till det, och kallas Luna.. ;)
ehehe, skääämtsiideeeees! nej men Luna är ett namn vi båda älskar! får vi en dotter nån gång så kan det verkligen hända att hon får heta det :) Det finns en tjej i Majas klass som heter Tuss. ^^ hur roligt är inte det?
Nu ska jag snart hem till päpps och co och fira Orrle.
Hästarna har varit fantastiska idag så jag lever lite på det lyckoruset :) Jag måste och säga att jag hörde åskan imorse men uppfattade inte alls vilket oväder det var. Jag såg inga blixtar så jag höll mig lugn och fin i antons armar :) <3 stackars lina var i stallet när blixten slog ner i skogen bakom stallet :/ men hästarna var duktiga och höll sig i skinnet.
jag har ätit alldeles för mycket choklad. jag åt den så fort för den höll på att smälta så nu är jag helt choklaig i halsen och måste bannemäh dricka vatten! mmmmmmmmMMMMmmmmm! jag tror att jag fortsätter att skriva detta nonsens för att jag helt enkelt inte är redo att ställa mig upp än.. snaaart... aaany minute now...
hih! okokokokokokokokokokokokok. darre att drittendratten! vet ni vad? vi ska äta tacos idag och jag ska äta SÅHÄR MYCKET! (och lite till).

aiiight!
världens sötaste funny! jag kliade henne och hon kliar alltid tillbaka! plus att
hon ibland lyfter upp sitt ben som en hund ^^
peace!

v

someone I used to know

majsi har thååvit med mig idag :) fina fina kissimissi.
nu ska jag dratta ner till mammi och hjälpa henne med snittarna.
jag hoppas att det inte ärn en stick-jävel jag har under foten!
jag trampade på nått vasstskit i hagen idag, typ en tagg och det ser ut (och känns) som om det sitter kvar en bit. blööh. får se'et! amen hörre ni, hare feeeeeeejnt!
miismajs!
peace!

v