candy

om anton var en get... ^^)))))))))))))
 
havre knäcke och varm oboy <3 jag har ätit tiotusen!
ska hoppa ner i plurret och sen vänta på att klockan ska gå så jag kan hämta baby. världens bästa lina följer med och håller mig sällskap :)))) hatar att åka själv i mörkret..
 
alla hästar har skött sig super idag! verkligen! baby var med mig ut på fm idag och filmade lite när jag red bambi och sen beau. duktiga. beau och jag håller på att ställa in oss på varandra och det tar ett tag innan alla knappar fungerar. jag håller just nu på att få henne att byta rena byten, hon blir gärna lite stuttsig och sen hoppar hon typ jämnfota bak ist för att byta rent- inte ok! fick till fina byten idag <3 lite styr med skänkelvikningarna för att hon kräver sån annorlunda ridning än både musse och funny som är så stabila i sig. jag måste stötta henne på ett annat sätt, väldigt nyttigt för mig! jag lär mig ju rida många olika hästar, för olika är dom verkligen! :D
 
ställde mig in på en smått busig bambi idag, för sist när vi gick bort till ridhuset och han skulle longeras så ställde han sig en gång och var lite busig. och idag då när han dessutom fick gå dit själv, men han var supersnäll och jätteduktig! den som varit värst idag var bibbi vid "spolning" av ben.. ^^ det gillar hon inte! funny var fin, reds lugn idag för hon fick en genomkörare igår. lina red musse, ett av dom bättre passen så det var kul! han har så himla mycket energi nu! ^^ väldigt roligt! dom är så fantastiska våra kusar! <3
 
allstå.. jag är så mätt..^^
spricker typ snart :D
 
aaae! darre att plurra lite!
 
puss och sånt o så rå!
 
v
 

sunday

 
 
Men harrllåå där!
Vilken regnig helg det har varit misann! Lite myspys :)
Ska snart ut till stallet och fixa o dona. Bara två hästar som ska gå idag och Linis ska också med ut så det blir bara en att rida. Blir fint det!
 
Alltså, all motivation till att skriva försvann.. ^^
 
aa. däät!
 
 
peace!
 
v

hot stuff

 
 
Jag har en äckeldag idag. Jag känner mig uppsvälld (kan bero på att jag ätit typ min kroppsvikt i tacos<3, snacks och druckit två glas vin) Ska snart tillbaka ini miisalndet med baby men vill chilla lite. Jag fastnade på fettobilder på mig. Wow, jag var så jävla fet. Så jävla cool. Nä men shit alltså. Svårt att uppfatta hur f e t jag egentligen var.
Men jag behövde det, så äre. Jag älskar min kropp. Jag är inte alltid överens med den, jag kanske inte alltid i alla situationer 24/7 känner mig asbekväm men jag älskar den. Den är min och den är frisk. Jag går mot strömmen. Jag behöver inte vara smal för att tycka att jag är snygg. Jag vill dock vara hälsosam men att sträva efter att vara smal är så jävla illa.. om du frågar mig. Det är så avtändande. Men skitsamma. Jag har skrivit om det tusem gånger och har helt enkelt inte ändrat uppfattning :)
 
Jag har fortfarande lite hulligull att ha i och det bekommer mig inte. Starkare och kanske mer fast vill jag bli, men heey, vem har bråttom? :D 
alltså nog för att jag gör mig ful på bilden men kolla in armarna! ^^
 
jaja, nog om det! livet är för jävla kort och dyrbart för att bry sig om meningslöst skit!
jag ska nog trycka i mig popcornen anton hjälpte mig göra ( vakta så jag inte bränner dom^^) och chilla. dä låter som en ååsum plan tycker jag! 
 
in i miiislandeeeeeeeet! yaaay!
 
:))))
 
v