last of april

 
 
Godismorgon!
 
Har avnjutit en godfrulle, och ska sippa i lugn och ro på mitt kaffe sen hoppa in i duschen och dratta ner till systemet. Ska köpa en flaska vin till mammi för att hon har varit så duktig denna månad! Bra gåva efter en alkoholfri månad tycker jag ;)  Hon tränar faktiskt också och har gått ner hela två kilo! Inte illa pinkat! <3
 
Jag har drömt heeela natten om alla hästar och människor därtill. usch, jobbigt. Man blir så snurrig på morgonen när man vaknar och inte vet ut eller in. Men jag har fortfarande samma känlsa att detta är rätt och att det bara är att blicka framåt, men jag saknar alla mina snören där ute :') <3
<3
 

Lite salt i såren. Men så är det ju i livet, man måste gå vidare och jag måste fokusera på mig själv, min framtid och mitt liv. Sen har jag ju hästar omkring mig! :D Jag har faktiskt flera som vill att jag rider deras tottos och det är verkligen jätteroligt! Just nu ligger jag ändå lite lågt på den fronten för jag vill inte ge mig in på nånting jag inte vet om jag kommer vilja göra. Men jag har redan två nya favvishästar som bara satte sig lite extra inom mig. Kalleballe (såklart) som jag red in i höstas och utvecklas fantastiskt varje gång jag rider honom! Och sen en brutta som heter Just Jet, så snygg och mysig! att man dör lite :)) Men få se det positivt helt enkelt.
 
asabrasabra låt och såjällasnigg video!
 
Nu ska jag duscha och göra mig fräsch, sen dratta ner till systemet och sen hem till malliz.
oooooh yeeeeeeeeeah
 
v

oh yeeesh

 
 
^^ <3
 
 Dags att krypa in i miislandet känner jag! Imorgon äre ferreberre som gäller :D Yaay!
Ska dritta bort till Mallanbrallan skapligt och göra mig iordning där, sen ska vi äta god middag tillsammans för att senare möta upp baby i stan o sen dratta på ferre! Nahaajs! Ser fram emot'et!
 
Nu är gymkorten fixade! Vi har planerat in en träff där vi ska få hjälp med kost och träningshjälp såhär i början :) Jag känner mig lite lost och lite rädd att det inte finns nån återvändo..Nu måste jag ju träna..-__- ;)
Nej men jag ska försöka vara diciplinerad! Allra helst denna månad då jag ska komma igång och sätta grunden för kommande nyttiga liv ;))) Nej men allvarligt talat så ska jag försöka sätta en grund som jag sen ska kunna hålla. En livsstil, ett välmående, ett hälsosamt aktivt liv som inte går ut på att lyfta tunga vikter utan som går ut på att man är frisk, stark och smidig. hell yeah! Det ska nog gå bra! Och jag inser ju att det krävs mer en en månad för att få rutin osv och att det egentligen ska ge resultat men nu gör vi ju det på ett korrekt sätt. Inga konstigheter, inga frågetecken. Jag gillar att träna hemma, så det ska jag väl göra i framtiden, men på rätt sätt med rätt kostintag.
 
Yes box baby!
 
Detta kommer bli hur bra som helst!
Jag får inte glömma bort resan jag har gjort, det om nånting gör mig peppad! Det är ju fantastiskt vad min kropp klarar av saker! Och allt jag utsatt den för är jag fan skylldig att ta hand om den nu på bästa sätt!
:*
 
Får försöka komma ihåg det när jag länner mig trött, lat eller tjock för den delen :P
Nu är det dagd att kliva in i miiiiiiiiiiiiiiiiislandet, se om jag kan få Elefanton att massera mina fotingar C:
Sovgott sen godisbitar!
 
puss
 
v

Nya utmaningen!

 
 
 Vi ska alltså träna en månad på gymmet på vår gård som heter No pain No gain. 
Som förra månaden ska vi fotta oss osv och se hur resultatet kan bli. Ska nästan bli mest intressant vad denna månad kan göra för Anton :D Han kommer ju gymma på ett annat sätt än mig, han ska ju "biffa till sig" så att säga och jag ska ju i princip bara tighta till mig och vara hälsosam. Vill som sagt i n t e gå ner mer i vikt.
 
Vi ska möta upp Jonas (som håller i gymmet heter) och så ikväll igen. Ska bli jättentressant! Jag tror inte att jag kommer kunna bli en gym-brutta men jag ska göra mitt bästa. Det gäller att äta bra och rätt så man inte tynar bort eller äter fel. Kankse träna tre-fyra gånger i veckan olika eller samma pass beroende på hur vi gör. Det är som sagt lite oklart än men kommer bestämmas inom dom närmsta dagarna hur upplägget kommer se ut.
 
När vi var där så lyfte jag en hantel som vägde 40 kilo, vilket är det jag gått ner och jävlar vad tungt det är! Man tänker inte på det men det är faan mycket alltså, att bära omkring på och försöka röra sig och orka saker. Ae fy. 
 
Nu la sig majsi såklart på mig så det är jättesvårt att skriva -__- får fortsätta sen ^^
Kan passa på att förbereda brödbaket :D
 
Puss!
 
v
 

1 månad! :D

 
 
Gooooodmorgooooooooooooooon! :D
 
Jag har fottat och mätt mig för idag är det exakt 1 månad sen vi började våran vegan/vita månad! Sista dagen idag! Imorgon äre en kall god och öl och skål i bubbel som gäller!
 
Vi har varit duktiga! 
Det har gått jättebra men varit lite "kämpigt" stundvis. Jobbigast var nog sockret och alkoholen. Just när man blir bjuden på ett glas vin till maten och man känner goda doften, då blir man stört sugen. Eller allt man behöver välja bort för att det innehåller stööört mycket socker.
Som tidigare nämnt så kommer vi forstätta på veganspåret dock inte lika strikt. Jag kommer till exempel köpa hem ägg (såklart ekologiska) ska också luska runt och se om det finns några bra gårdar häromrking. Jag kommer äta när det njuds på om det inte finns nått annat alternatvi och vid "fest" tillfällen. Så som jag tycker att folk borde äta kött. Typ. Weell yeesh. 
 
Jag har gått ner 3 kilo och minskat i mått: vägde idag 59 kg (pendlar väldigt mycket så kan lika gärna väga 63 imorgon ^^)
arm: - 3 cm
tjockaste delen) lår: - 2,5 cm
midja: - 4 cm
stuss/ass: - 6.5 cm
byst: - 4 cm
(bebis)mage: - 5 cm
 
tur att bilderna inte är osmickrande ^^ men dom är inte till för att vara snygga utan bara för att se skillnad på en månad :) att det ens är skillnad är roligt! och jag har inga problem med att visa min kropp, den är vad den är och jag gillar den. Jag är väldigt kurvig som person (och älskar det, tycker att det är jättefint med formiga kvinnokroppar) och vill gärna ha kvar det men fasta till mig lite vilket leder in oss på nästa månads utmaning: en månad på gym! se om jag kan få lite muskler på min lilla kropp! Anton är såklart på utmaningen och vi är peppade! vi har testat gymmet (som ligger på våran gård) och ska träffa snubben som håller i det ikväll igen :)
ska bli jtteroligt! jag har aldrig varit en gym-tjej och kommer antagligen inte bli heller men jag ska testa och ge det en ärlig chans! bli väldigt roligt att se om det blir nån skillnad på bara en månad. Jag vill inte gå ner mer i vikt utan sätta musklar, vara hälsosam och fit! Jag pendlar väldigt mycket i vikt så det lägger jag ingen fokus på, kan gå upp två kilo av typ bara vatten lika väl som jag kan gå ner (märkbart) i vikt över natten så det där är inget jag bryr mig om. ^^ Men som sagt, jag vill forma kroppen lite tightare och muskla på mig lite! Hoppas att denna månad kan vara en bra hjälp på vägen :D Jag ska fokuresa på att äta mer nu när jag ska träna med (och det kommer inte blir överdriven träning bara för att vi har tillgång till ett gym en månad) men jag vill inte bli för smal, tycker inte alls att det är snyggt! 59 tycker jag är rätt lite att väga så för mig gör det inte ett dugg om jag går upp i vikt, gärna i muskler dock :D
 
 
Nu ska jag och Mallis in till stan! Jag ska handla tills imorgon då skare skålas kan jag lova! ;D Är glad men rätt trött idag, fast jag har sovit väldigt bra inatt. Skönt. Måste ha varit all choklad ;) <3
 
Ha en fin dag sötnötter!
 
Peace!
 
v