Fredag!

 
 
 
Visst är det helt fantastiskt med fredagar när veckorna är fulla av saker att göra och fredagen betyder ledigt?
Underbart!
 
Uppe med tuppen idag, och medan jag hoppade in i dushcen satta anton på kaffet jag förberedde igår och (underbar som han är) gjorde han en fin smoothe (som visserligen också redan var klar) men han hällde upp den och la i massa goda ingridienser , tände ljus vid köksbordet och bara var allmänt mysig :) Min fina!
 
Skoldagen har gått bra! Relativt lagom fort, vi har hafrt tre lektioner (det är bara tre kurser vi har nu på HT) Först ut var Etik och Människans livsvillkor, väldigt intressant! Den här kursen sträcker sig under hela tiden. Den är så himla himla stor och känns som det/den kommer vara svårt att alltid göra sig/den rättvis. Sen hade vi Vård och omsorgsarbete 1, mer praktiskt. Idag pratade vi om arbetskläder, smittrisker, basala hygiensrutinern osv. Sen vare dags för lunch och sist var Medicin 1. Förra lektionen började vi prata om cellen och idag repeterade vi lite och började på vävnader. Det är väldigt intresaant men ibland känns det verkligen omöjligt att komma ihåg allt! Det är SÅ himla mycket fakta!
 
Vi fick sluta lite tidigare då vi inte fått våra inloggningskoder till ett speciellt program som skolan använder för att kommunicera med eleverna och lägga ut all tänkbar information vi kan behöva såsom läxor, nyhetsbrev, ändringar osv. Dessutom fungreade inte allas datorer! 
 
Nu har jag varit hemma en stund, chillat, ätit en raw bite och ska kolla igenom alla skolgrejer så jag inte missat nått. Sen ska jag sätta höra med folket vad som är tänk för ikväll. Mackisen hörde av sig och ville ses så det låter ju som en plan. Axel skulel också till slörpat och medeltida sig, sen tror jag minsann at Basseboi också skulle hit! :) Gästabudet är väldigt mysigt tycker jag! Verkligen! Alla eldar, allt folk, hästarna, jycklarna, badtunnor, eldshower, marknaden osv osv. MIIIS!
 
Men nu ska jag bara chilla en stund, det är ju långt kvar till kvällen ;)
hejglasögon!
 
 
Peace!
 
 
v