time to miiis!

 
 
Hej godingar!
 
Jag är faktiskt inte så trött som jag borde vara..Men det kommer säkert imorgon ^^
Imorgon äre fredagsmiis i stallet med pernilla som kommer en sväng, det gillas!
Ska rida en tottz innan och bambut under tiden hon är där o så kankse jag hinner springa iväg med den tredje innan när hon åker :) blejr fejnt!
 
Idag bergravde vi ju Pärlan :') Hon blev 25 år gammal och gick 36 000 mil. Impressiv! 
Tack för alla goa och mindre goa minnen du gett mig! <3 ^^
 
Squashen gick bra! Det är svårt men roligt som sagt! Jag behöver ett litet tag på mig för att komma in i det och vi kör ju inte precis som man ska än. Nu äre mer träffa bollen ^^ Men jag träffar oftast (förutom när den kommer för nära mig) jag har noll koll då..xD KEWL!
 
Var på frille och svirre med bajjen. Vi var fina. Vi var tuffa. Vi var BajHaj.
Nu äre miis som gäller! 
Se om majlis när lika moosi som hon varit idag nu när vi ska thååva :)
tricka hoove mot handen <3
 

Nattinatti gott folk!
 
v

hello

 
 
Godmorgon på er!
 
Min magkatarrsmage mår lite bättre. Dock inte helt bra än men bättre, så jag är nöjd. Förstår dock inte varför den är arg på mig nu..Har egentligen inte varit så dum emot den.. Ändå svider den och svullnar upp. Gillart inte. Nog för att jag pendlar i vikt hela tiden (jag går typ upp två kilo av att titta på mat) hihi närå men jag pendlar dagligen mellan 2 kilo. Har alltid gjort det oavsett storlek. Undra varför..Jag är ju stabil i min vikt fast den varierar mellan två kilo hit och två kilo dit ^^  Nu spelar ju vikter i sig ingen som helst roll alls men det är fortfarande lite intressant hur man är och hur man lär känna sin kropp. Jag vill ju ta ba hand om den. Den tycker tydligen inte att jag har det så vi är väl lite osams...Jag tycker att den är lite fånig minsann. :))
 
Idag är det som sagt squash på schemat! Hoppas att jag är asgrym! ;)
Det är så himla svårt! Men rowligt! Tottzen får vila idag, dom har skött sig fint.
 
Idag är en sån dag så är så grå och tråkig att man baah "aaaeee föööj" och tänker att man ska flytta till en stad där det händer saker..men så kommer jag på mig själv..det vill jag verkligen inte. Det räcker med att åka in till Norrköping för att man ska uppskatta sörpat. Jag älskar lugnt, naturen och "landet känslan" Söderköping ger. Visst är Norrköping en myspysstad på sitt sätt med men det är för röjigt och så jävla mycket avgaser och liv om man jämnför. Det är så förbannat skönt att komma hem efter en helg där. Och om vi skaffar barn vill jag inte att dom växer upp där när grönaskönasörpat finns ^^ Helst av allt skulle jag vilja bo på landet med gå/cykel avstånd till Sörpat. Dä hade vart grejer det! Sen älskar jag ringvägen..:) Men det är bara för att jag växte upp där och har alla mina underbara barndomsv´minnen där- Anton är inte lika övertygad som jag men jag vill bo där nån mer gång :)
 
Fast jag älskar som vi bor nu med. Tittar man ut ser man skog/berg/pulkabacke/natur. Det är det man vill vila ögonen på. Inte tegelhus/bilar/bussar och en herrans massa grannar..AE! Dä vill jante!
Vi får se vad framtiden har att erbjuda och vi den :) Behöver fundera lite på det tror jag. 
 
Kan ni fatta att jag och Anton varit tillsammans i NIO år iår.. :D Det är ju helt sjukt! n i o jävlar å r ! Alla fantastiska på sitt sätt men oj ojojojojojojojojoj vad vi har gått igenom saker! Men jag måste erkänna att det absolut inte känns som nio år. Det känns som typ tre. Kankse.. ^^
Vi har ju varit gifta i tre år! WEEEIIII!! Åh.. Anton. <3 Min trygghet, min sk(r)att, min bästa vän 3<3<3<3<3
 
Jag är gift..hihihihihihihihhhihih.
Im a lucky girl!
 
Dags att ta tag i dagen kankse! Ska ladda squarret med fleet foxet (<3) dricka te (då jag är snäll mot min mage..hoppas den uppskattar det) och sminka mig. YEAH!
 
Hoppas att ni får en bra dag!
 
Peace!
 
v
 
 

larrlarrlej

 
 
 
Hej på er!
 
Jag tänker att jag ska skriva och skriva bra saker med...sen bah douör söuget. ja bah aaaeeee, dä här gånte.
Så nu sitter jag här igen, men noll inspiration och andra saker jag borde göra. Som att hjälpa baby i köket med kvällsmaten. Och plocka fram filmen vi ska se. <3 miis.
 
Jo! Jag skulle ju kunna skriva att bästa Matilda var och lekte med oss idag! Hon har typ inte ridit på ett år, vilket gör hennes insats idag superimponerande! Så jävla asnajs att ha henne där, hon är så himla duktig! Känner mig lite bortskämd med att ha nån jag kan vända mig till o ta hjälp av i ridningen. Hon har sån fantastisk känsla, det tycker jag är jätte inspirerande! Dessutom är det så himla fint att kunna säga "matilda, jag fixar inte ut detta" och veta att efter lite finslip så vet jag med säkerhet att hon kommer lösa det. För så dukig ryttare är hon. Faktiskt.
 
jaja, nog om henne, detta är ju ändå min blogg. -->MIN<-- den ska då handla om mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lite om jay-z också men det är bara för att han är en sån jävla grym rappare. 
okej..där gick jag förlångt. 
 
imorgon lejdisanddjentlemen så äre squash som gäller! och så ska vi begrava pärlan! :'(
nu har hon gjort sitt, fina pärlis! 
 
nu kom baby med kvällsmaten och jag är redo för film och en hejdundrans massa miis!
 
peace out bojsNgöls!
 
v

zzznabbiiizz

 
 
 
idag körde dressyrträningarna igång! bebiskillen fick vara med på det första passet <3
han var såååååå himla d u k t i g ! supersuper stolt över honom! <3
 
alla tottz har faktiskt varit riktigt fina idag! alla vi behövde nog lite ledigt, från varandra med ;)
jättekul! så är det så himla mycket roligare när man har med sig pernilla o mamma i stallet! <3
 
nu ska jag och baby slänga på en rulle och smälta kvällsmaten <3
det finns typ inget bättre än att komma hem till baby och majsi. BÄST!
 
dä va dät!
 
puss o sånt å så!
 
v

t-ja

söndagsånget
 

;)
 
Vilken helg! Fullt upp hela tiden! Vi avslutade med pizzamys och lite småfirande med Adde som fyller år idag <3 Världens finaste Addis! Måste säga att helgen varit superduper najsig! 
 
 
yesboxbaby!
 
v