:)

 
 
Kikar in här en snabbis medan vi plockar in och fyller på godsaker till miiislandet.
Vi har lagat god mat, badat och kelat. Var nere en sväng på Willys efter att Carina och Frida var här och köpte mina hästsaker. Nu är rubbet (nästan allt) borta! Jag har mina stövlar, hjälmar,och lite sentimentalvärda saker kvar + en av ryktväskorna kvar med alla borstar i o lite annat skrot. Lika bra att nån som håller på med det får det, plus att maybee är världens bästa unicorn! Inte klokt vad mycket saker dom fick med sig! Man hinner ju samla på sig stört mycket saker. Var lite osäker på vad jag skulle göra mig av med och vad jag skulle behålla för jag hade en fin ny gramantyhel, två bra martingals, massor med fina svetttäcken, dyra fina skydd, nästan och aldrig använda sadelpaddar, nya stigbyglar både säkerhets och lite "finare", lindor, massor med schabrak både använda och helt oanvända, tävlingsset, osv osv osv. Och ändå fick jag inte med mig allt..
 
Jaja, jag hoppas att dom är nöjda och att maybee blir fin i sina nya fina saker! En del av dom har hon redan använt ^^ <3 fina meshbi. Men visst känns det lite. Hejdå liksom.
 
Imorgon är det Augusti mina vänner! Tiden springer iväg men jag ser fram emot hösten! Jag gillar hösten och jag ser fram emot allt nytt. Man behöver förnyelse i sitt liv. Funderar på att färga håret, klippa lugg, möblera om o bah go craycray lix! ^^
 
nae, nu skriver jag strunt och babyloo har hunnit bli klar. in i mislandet äre som gäller! imorgon äre nya tag, nya möjligheter och nya äventyr som gäller! ha en fin kväll :)
 
 
sovgott
nattinatti
 
v

it keeps getting better

 
 
Hej på er! :)
 
 
 

Hur är det med er? Här äre fint äre! Igår hade vi en myspysdag/kväll. Jag mammi och Lina hade ost & kex miis med gott rosévin till. Supertrevligt med lite tjejmiis såfdär mitt i veckan <3 Vi pratade om stallet och alla minnen man har, det blve väldigt känslomässigt. Lina har inte sörjt hästarna någonting just för att hon varit så himla bitter. Fullständigt förstårligt, men nu när allt sånt har lagt sig så kommer alla dessa naturliga känslorna fram. Vi gick igenom mina hästsaker som jag nu ska sälja och det var väldigt jobbigt stundvis. Dessutom står som i hallen och luktar häst. Lite salt i såren ^^ Men jag tror att det var väldigt nyttigt för henne att få gråta lite över dessa fantastiska (och extremt intensiva år) tillsammans med dessa otroliga individer. Sen att man blev slut som människa av olika anledningar där man lät bitterheten gå ut över fel saker/personer kan vi ju bara se tillbaka på med stort förståelse och kärlek. Vi gjorde ett sånt jävla bra jobb där! Vilket fantastiskt team vi var! Det kan ingen ta ifrån oss. Sen får man tycka vad man vill. Jag är också besviken över min utveckling och att jag stod still så mycket o min ridning (såg för övrigt att jag gjorde min första tävling i November 2010) i typ 90 cm eller vad det var. Kankse mindre. Jag fick höra från många håll att jag var duktig, fast jag var min största fiende då jag inte trodde på mig själv. Så jävla idiotiskt. Men att säga att jag inte kunde rida, är fan att ta sig vatten över huvudet. Om man ser från det stora hela så kan jag nästan räkna alla gånger jag fick tävla på mina händer. Det var alltid nån som vart skadad osv. Så det  jag mestadels gjorde var att bygga upp och rehablitera hästar känns det som. Sätta igång och sen trimma. 2011 var året jag tävlade som mest och tränade för den delen. Det gick bra. Nikita var en stjärna, vi fick som mest 8 fel, på Folkungabyggden (när vi debuterade utomhus på gräs). 2012 debuterade jag 110, på min fördelsedag med 4 fel på Maybee. Fridde och jag lyckades komma runt EN 110 bana av typ 6 starter. Sämst. Jag och maybee kom runt alla, sen att jag skulle ha "kraschat" henne, stämmer inte.
 
 
Jag blir så less på allt skitsnack. Varför mår folk bättre av att tala så illa om andra? Man framstår inte som bättre människa för det, tvärtom. Jag ser ingen som helst anledning till att snacka illa om folket runt omkring mig.  Jag vet inte vad jag skulle få ut av det. Visst kan det vara skönt att få ventilera till dom inblandade och kanske till sin familj, men inte mer än så.. Mig spelar det ingen roll om folk tror att jag är en sämst ryttare, jag vet att jag var relativt duktig men väldigt osäker. Jag kände mig aldrig bra nog. Jävligt tragiskt. Som sagt, nu spelar det ingen roll och jag vill lämna allt det där bakom mig. Hästbranschen är förjävlig på skitsnack och jag kan tro att det har snackats massor om det här. Man får speckulera som man vill. Jag är iaf fullständigt nöjd med livet som det är och ser väldigt mycket fram emot att forstätta njuta av det och se vart jag hamnar. Självklart saknar jag nästan allt som har med hästar(na) att göra vissa dagar men oftast inte. Och varje gång jag tänker på det, slutar det alltid med att jag vet att jag inte vill forstätta just nu inom den branschen. Att få strö-rida lite är alltid najs :) Ibland känns det som det nästan inte har hänt ^^ Från att ha en fullspäckat vardag i t r e år tid till att göra en total omvändning där allt blir så jävla tomt och konstigt, har varit jävligt jobbigt men SÅ jädrans nyttigt. 
 
 
Nu väntar restan av mitt liv på mig :) Med start i höst men också i fullgång just i detta nu. Jag sitter i mitt hem jag trivs i, med mannen i mitt liv och våran underbara lilla tuss. Vi delar framtidsdrömmar och minnen för livet. Vi skapar nya och stöttar varandra i varje steg vi tar. Jag är lycklig, även om jag inte vet om det alla gånger ;)
 
Jag ska göra mig redo för jobb. Sen ska jag träffa Carina + Frida, efter det blire kel med babyloo!
Hoppas ni får en fin dag gottfolk. 
:)
 jagsaknardigsåattjagkanläggamignerochsjälvdöiblandmithjärta
bästafinasteunderbaraste 
Nikita
 
v

mjo!

 
 
Harrlå där! :D
 
Tänkte skriva lite nu när jag ändå ska smälta frukosten och invänta lite jobb.
Igår skulle vi ju haft grillparty med det ville sig inte riktigt med vädret så vi samlades, 10 pers och en katt och en hund, hemma hos Malin & Lina. Vi stekte på allting ist och dukade upp allting på köksbordet och la ut filtar och MASSOR med kuddar i en ring :) Jättemysigt! Vart värsta lägereldskänslan ^^
På dagen var jag och hälsade på en kär älskad vän jag aldrig kommer träffa igen :'( </3
 
I lördags vart det hemmamys, Malin kom förbi och vi kollade lite flygbiljetter, spelade både kort och Yatzy (där alla fick yatzy samma omgång ^^) Jättetrevligt! Lite lagom sådär. Fredagen ar ju musikguizet, vi gick ju hem rätt skaligt och tydligen var det bra det för det hade vblivit lite tjafs och tråkigheter efter vi gått. Så himla tråkigt när folk inte kan sköta sig..
 
Idag äre jobb och mys som står på schemat! Antons första semesterdag idag :) Vi ska sätta oss ikväll, kanske laga lite mysmat och planera vad vi vill göra nu dom kommande veckorna. Måste också planera lite innan skolstart och se över matrialet jag behöver osv. Spännande! Livet går framåt :)
Avslutar mer en och samma bild med olika "effekter". Tycker att det är SÅ himla coolt! Kanske det absolut coolaste som finns i hela världens. Sen tycker jag att det är snyggt att se cool ut på bild. Ciggen saknas. Vet det. Vet dä. Dä vetja. Får jobba på min coolness. Tycker ändå att jag lyckas fånga en "badass" min rätt bra. Tycker det. Frågamentavarförjabatyckert! (!!!!!!!!!!!!!!!)
 
skäms'sides.  (;))
 
ANYWHOOOOOOOOOOOOOOO
 
ha en bra dag odät!
peace!
 
v