:]Såsjuktkalltdetäruteeeeee
madnezzzzz
Tur att det är så himla vackert. Då får en ju nått för allt lejdande i kylan! 

Är så himla trött.  Usch. 
Imorgon är det Linköping som gäller och möte + lunch med min kp. Sen en snabbis förbi ikea. Senhem o fixa det sista. KKänner redan nu hur trött jag kommer vara. Hoppas att det blir en bra dag. El pappo skjutsar o bara det är ju primaballerina! 

Nu→ misland med min favoritperson(o kissemiss)  i hela världen! ♥


earlybird


Ligger och myser.  Ska gå upp och börja styra med frukosten snart. Anton slumrar här bredvid mig och malle ligger på sin pedistal och sover. Hon har koll på mig dock :)

Vi hade en riktigt mysig lördag igår.  Anpassat efter omständigheterna. Jag mår sämre psykiskt,känner mig djupare nere i depressionen. HHar känt av det på sistone. Kan dock inte göra så mycket åt det än att uppmärksamma och prata om det. Det är dock väldigt jobbigt och gör mig jävligt ledsen. 

Annars är det som det är.  Rullar på i vanlig ordning. Jag är lite mer ledsen bara. känner mig jobbig och ivägen hela tiden. Väldigt påfrestande.  Nu känns det ännu mer som att min familj inte orkar med det längre.  Det är så utdraget och jobbigt.  Det blir spänt och obekvämt.  Har konstant dåligt samvete. Men nog om det. Usch. 


Idag blir det en snabbis till stan och sen hem till mislandet.  Måndag är det möte med min kp och sen bestämma sig vad som händer på nyår. 
Nytt år har aldrig kommit mer lägligt. Vi behöver det.  

Nu- frukosttime! :)
peace
En av mina favoritbilder på en av mina favoriter.  Såsnygg.såfin.såbramedicin.
Fina älskade underbara bagrid.

saturdaymorning odätMyser denna härliga lördagsmiismorgon i mina nya piiiamasmiisbiixa jag fick av svärmor igår :')
Vi var inne en snabbis på mellandagsrean,  bytte lite klappar, kollade lite snabbt pp reorna och trängdes med alldeles för mycket folk. iiick!

Fina fina svärmor köpte en till julklapp helt sådär då ♡ det blev pyjamadmysbyxor, ett par byxor och en tröja. Typ amagad vad snällt!  Är jättenöjd!
#tacksåhimlamycketfinaväris

dessutom fick anton pengar att köpa sig en egen julklapp :) ♡

Det verkar som att jag är den enda som är riktigt opepp på snön. Men det äär fan sjuukt vad mycket det kommit. Dog lite när jag tittade ut genom fönstret imorse. Men visst är det fint och mysigt (positiv).

Dessutom skiner solen ♡¤♡
Nu ska jag fylla på mitt kaffi o sätta igång med att ta tag i dagen. Mjääs.
puss odät! 

Gårdagenzaaaoootfiiiittsk