friiiidaaaaaay!

 
 
 
Yo Bitches!!!
 
oj så fånig jag är!
weeel yeeeeeeeeeeah.
 
jag sitter i min lilla puff och avnjuter en öl. maten står och puttar på spisen, det blir thaiwook ala idza och antzon.
efterrätt blir raw bitessmörja. aaaaaaaaaaaaaaaamnn!!!
 
jag sitter och sjunger (vrålar) med till låter. såjävlaawesomejagär. kommerblisperstjärna.vetdet. ellerhurmaja?
 
imorgon börjar en månad full med prövningar för min del! ska bli roligt att utmana sig lite igen :)
min kropp behäver och vill det! men mer om det när jag har tid att skriva :P
 
annars så har jag haft prov idag i skolan, det kändes ok. som alltid kommer man på mer efter man lämnat klassrummet och som vanligt var det jag och josefin kvar sist i klassrummet. ^^)
provet vi hade handlade om diabetes mellitus som det heter. väldigt intressant må ja si! skolan börjar rulla igång på allvar nu verkligen. allt kommer på en och samma gång. hatar det. dessutom ska jag jobba imorgon, vilket jag visserligen vill men känner väl i kroppen att den vill vila och komma ikapp med all skola men också vara HELT ledig. men ett annat liv kanske ;)mnae, det löser sig (positiv). ihihih.
 
skriver nog mer sen, ska kolla till mat och chibbat jag har i ugnen! :D
 
puss så längeeeeeeeeeeeeeee!
v
 

:)(:

 
 
Yo!
 
Hur har ni det? Här är det som vanligt, det rullar på i en alldeles för antongen sakta eller för snabb takt ^^)
2013 var nog det palligaste året hittils och 2014 fick inte den rivstart jag hade önskat. Men det är än sålänge bara Januari så det är ju inte dödsdömt ;) Nae, men jag är så less på det här nu! Jag måste fixa det NU! Det är så jävla ohållbart. (nu kom malle och boxade mig två gånger på benet med hennes lilla hoovood :) fina malle, hur skulel vi klara oss utan henne <3
 
nae det är dags för förändring! enough is enough! februari kommer bjuda på finfina förändringar och olika äventyr.
jag måste ta hand om mig, knuuuuuuuuuuuuuu.
 
på tal om det så borde jag plugga. har prov på fredag och kan typ ingenting. har försökt plugga men det fastnar inte. jag kan inte koncentrera mig, tankarna bara far runt. just nu känns det som min kropp sakta men säkert ägger av av alla påfrestningar den försöker stå ut med. dumt att klaga, speciellt nu när jag ska bli positiv och allt.
men allvarligt talat så tycke jag att jag är mer positiv. med tanke på mitt nuvarande ickevälmående så skulle jag kunna ha grävt ner mig för länge sen men jag håller huvudet ovanför ytan så att säga. men jag måste se till att förändra saker nu då jag redan skitit i saker jag inte borde egentligen. och jag vet ju om det men jag orkar inte helt enkelt. och det har sannerligen inget med lathet att göra. jag är bara extremt less på att m¨å så oförtjänt dåligt som jag gjort det senaste åren. det senaste året har varit katastrofalt även om det såklart har fört med sig massor med bra saker. men det ä rju just det men att vara depromerad, det går inte upskatta saker till follo. 
 
jaja nog om mina demoner ^^
 
sofunny
 
it's just time liiix.
 
jag ska ta mitt pick och pack och förstärka mitt psyke med hjälp av träning och min fina syster.
hon alltid ge positiv energi. idag äre bodybalace som gäller, så passande!
 
tråkigt inlägg, finns egentligen så himla mycket att berätta, så väljer jag att skriva det här :D
haha! ooh yeeeaaaah! I ain't affraid of being judged så att si! helltothemadderfakkingNO!
det blir jag så ljuvligt ändå ;) tillskillnad från många så har jag inte alltförmycket att dölja och är inte rädd att visa vem jag är. just sayiN.
 
kickassida.
badassida.
dallerassida.
menskatränanuida.
liteledsenipsyketida.
kommerinteklaramittprovpåfredagida.
skablisåjävlapositivochvältränadibådekroppochknoppida.
hellyeah(ida)
 
^^)
 
puss på er!
 
v
 

knippidippi

 
 
sitter i min lilla puff här på golvet och låter nagellacket torka. ska gå till bussen om en liten stund.
är i valet och kvalet om jag ska ha klackaskor på mig eller inte. jag ska nämligen inte gå så mycket utomhus så då kan jag ju vara sniiiigg liiiix, men jag kommer antagligen svära (och ramla) hela vägen dit. vilket kan göra andra glada. kan ju inte bara tänka på mig själv. Hih.
 
ont i huvudet har jag med. nått skit i kroppen har jag men det ska bannemäh inte stoppa mig för att gulla med mallanbrallan ikväll! vi ska först kolla (för jag är fattig) på stan och sen ska vi afterworka, äta och dricka vin o catch up.
yeeeeeeeeeeeeeah! skulel egentligen kelat med linda idag men hon är sjuuuuk. blev en bra change of plan såattsi.
(såg att jag skrivit fel på "skulle". ansträngde mig till och med för att ändra l till rätt plats men gjorde det för fort och satte det på samma ställe som det sitter- fail) varför ens försöka? ^^
ikväll ska vi också skåla för anton!!!!!
aaamaaaaaagaaaaaaaaaad han gör mig så himla stolt!
men mer om det en annan gång för nu måste jag göra mig helt klar!
 
läääääääääääängtaaaaaaaaaaaar till våren!
 
<3
 
peace!
 
v
 
 

cozylandfroooooktmiiiiiiis! ♥

ligger och vilar (bort min huvudvärk fåe jag hoppas). klockan fem smällerä! då slår addis 30årskalas igång. lugnt och fint med familjen bara men ändå :)
vi har förberett mat typ hela dagen (mest mamma) as usual. :) ♥

igår hade vi värsta myspysdagen!
skolan var najs och mysig (trots att Bögelin inte var där) efter den vare först träning med allis. han o Anton var duktiga hemma hos oss. sen var det våran tur att köra på lite Fredagsfys! :D jag kickade igång konditions träningen igen, det var ingen superduper prestation direkt men med tanke på hur länge sen det var jag sprang känns det helt ok. jag sprang i ett lugnt tempo och pushade mig inte allt för hårt. det blev 4, 5 kilometer o jag sprang i ca 30-35 min. nånstans där. Inte asbra alltså. Och jag hade kunnat pusha mig till att springa fem utan någon större ansträngning men kände mig rätt yr då så jag sket i det. sen gjorde vi lite kroppsvikts styrka. skönt var det!
ingen som helst träningsvärk id dock.Efter gymmet gick jag och babyloo och bastade ♥♡♥ så skönt! en kall öl o en varm bastu! Ohyeah. sen åt vi god mat, drack gott vin och pysslade lite inför idag.


Imorgon äre snabbjobb på kvällen som gäller samt plugg och plock. se om en hinner en skogspromenix imorgon med :) vore skönt!

nu ska jag kela in mig i Anton som ligger bredvid mig :) peppa att äta till tusen snart! aaaaaassmnnnnnnnn!!!


puss odät!