Yo!

 
 
Började med ett inlägg igår men sen fick anton sluta tidigare så det blev inget med det inte! ^^
men ska fortsätta med det sen tänkte jag.
 
nu ska jag bege mig ner och handla. möta upp mammi och kanske ta en fika vid kanalen. känns fint.
har vilat lite i solen idag <3 en stund bara men det räckte ändå. hade iofs kunnat ligga där hela dagen men dääägåååriinteeee.. blåster dock lite för mycket för min smak men på vår balle äre rätt vindstilla <3
 
imorgon får ni hålla tummarna för mig gottfolk!
ska samla mina tankar och verkligen tänka igenom allting och vara mitt bästa jag.
well, as good as it gets nu liiix.
men ja, jag tror på det här. så, håll tummarna för att det går vägen.
vi behöver det här.
 
 
gårdagens outfit och ofc seeelfiiiiieeeezzzzzzzzzzz. 
skojs.
nej men jag älskar dom där byxorna! köpte dom på rean för ett ganskla bra dag den (75 kronor) asvärt!
idag blire shorts dock! dags att leta fram braiga kläder och gå neråt!
 
ha en fin dag godispeeps!
peace!

v
 
håller på med ett inlägg med massa bilder i men blev störd av en anton som kom hem tidigare idag ♡

hoppas på massa sol och inga moln imorgon! :)
nu-misland!

overandout

themagain


hej på er.

jag sitter på lindalsfiket i stan smuttar på mitt kaffi. jag har en väldigt dålig dag idag. är så sjukt trött. och äcklig. usch.

kan inte fly från mig själv. vill mest krypa ur mitt lösa skinn och bosätta mig i någon annans kropp. någon som fungerar "som man ska". jag nöjer mig till och med med någon som bara fungerar. är så sinnessjukt trött på mig själv. jag märker ju hur trött min omgivning är på mig och på allting son kretsar runt mig. allt är jobbigt. jag är en jävla belastning.

jag kostar pengar. jag är för dålig för att tjäna mina egna. jag ska leva på andra. och min stackars mamma (som tillsammans med min stackars stackars man bestämde att jag inte skulle jobba. .eller det gjorde hela min familj när jag tänker efter) lovade att jag inte skulle behöva oroa mig ekonomiskt. visst är hon gullig? men det är omöjligt att inte oroa sig när man för det första inte kan tjäna sina egna pengar och bidra till vare sig sig själv, sin familj eller sin framtid (som tänkt) och för det andra måste leva på någon annans bekostnad så är det svårt att inte hata sig själv. jag ÄR ju en parasit på folk i min omgivning.

jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. jag vet inte hur jag ska lösa allt det här. det finns ingenstans att ta vägen. denna onda cirkel, detta förbannade ekorrehjul som aldrig tycks sluta gå runt tar liksom mer eller mindre knäcken på mig.

jag vet att jag måste prioritera. mitt välmående är nr ett. det påverkar hela min omgivning och hela mitt liv. men igen, hur ska jag lyckas med det utan att vara en belastning på andra? och hur ska jag göra för att få snabbast resultat? låbhvarigast resultat? finns tiden för detta? för denna trasiga tjej är mer trasig än hon vill erkänna. ska jag vara helt ärlig så tror jag att min kbt-terapeut också tycker att jag är ett för svårt fall för henne. utan att överdriva.

så här sitter jag. sippar på mitt kaffi. tittar på människor vars liv verkar rulla på ganska smärtfri. men vad vet jag. jag är smärtsamt medveten om hur skenet kan bedra och vad för ont som kan gömma sig bakom ett par trötta ögon och ett falskt leende.

jag ska egentligen inte klaga.
men det är så svårt att leva med det här. jag känner mig så jävla äcklig. det är en sån kamp, hela tiden.
jag trivs inte med min doktor så det ska jag försöka göra något åt..sen.

nu ska jag bara njuta av att det är ett tag kvar till nästa möte med någon form av vårdrelaterade insatser. det känns skönt.

jag hoppas för allt jag är värd att jag kan få hjälp att studera på distans. det skulle underlätta för mig något enormt. men vi får se.

nu ska jag snart åka hem. jag ska belasta min mamma med min skit. "fokusera på att ha roligt och må bra" som min kbt-terapeut beordrat mig om. eh hehe. aa.
hur fan skulle det gå till? men ja. det är det jag ska fokusera på.

som det känns just nu så kommer jag vara skild innan hösten, se ut som jag känner mig och vara bortom räddning innan den första snön faller. oavsett när den faller. men det positiva med det är att jag kommer inte kosta varken staten eller mina nära och kära mer pengar som detta liv kretsar runt. jag kommer heller inte göra dom mer illa. så känns det nu. just nu. säkert inte sen.

kul inlägg va? yesboxbaby.
lifvet med mig är såhär spännande. det är här det händer. det är här partyt är.
nu ska jag snart gå till bussen.therethere

 
 
Hej på er!
 
Väldigt dålig update här, mjääsmjäääs.
Alltså jag planerar på att skriva mycket omporgon men eeheeh, vi får se hur det blir med det. Jag har nämligen en ganska fullspäckad jag (för att vara mig då vill säga). Så vi får se om jag har tid, ork eller lust med det. Men jag saiktar på det iaf :)
 
Tänka dra några rader nu bara, för vi är precis på ingång in till mislandet och där vill jag liksom inte missa en enda sekund <3
 
Har haft en skruttig Anton hemma. Även om jag älskar att få mer tid med honom så är det såklart väldigt jobbigt när han mår dåligt. Men vi har även haft fantastiska dagar! :)) Bröllopsdagen var super! Har fotat massor (även om varje bild i princip ser lika dan ut så äre från olka stunder och väcker olika känslor för oss).
 
Anton.
Min hjälte.
Min klippa.
Mitt allt.
Jag skulle inte fungera utan honom.
 
Har varit på återbesök hos doktorn med blandade besked. Är väldigt less på allt som har med det här att göra. Provtagningar, blanketter och framför allt samtal om det! Usch. Men, jag mår bättre fysiskt vilket är bra! :)
Men mer om allt det en annan gång.
 
Nu är det dags att miiisa!
Tänkte bara snabbuppdatera lite för er. Ni har ju blivit ett litet gäng minsann!
 
:*
 
Sov gott sen pepps!
nattinatti
 
v