onsdagiz

 
God förmiddag på er!
 
Jag har tagit ett avbrott från livet idag ^^ Nej men jag orkar inte med saker idag och har vilat hela dagen. En sak i taget. Har druckit kaffe och är inne på mitt te nu. Ska gå ut i solen en stund. Har på Malou i bakgrunden... Sveriges mest överskattade programledare or woss? Jag tycker att hon är svintråkig och rätt jobbig. Avbryter folk typ heeela tiden. Nae, jag är inget stort fan av henne så att si. 
 
Känner mig stressad. Kan inte fokusera på vad jag ska skriva. Blä. Vaknade dessutom med ett sämre svar från af vilken kan ställa till med problem med fk. Om det gör det så avlider jag. Typ. Usch. Men vi får se. Ska inte ta ut något i förskott och ska inte ens tänka på det (yeahright) men ska försöka iallafall. 
 
Väntar fortfarande på återkoppling från ät (hihi, ätstörningsteamet). Allting känns så utdraget hela tiden. Gårdagen var ju inte superkul och jag var väldigt skruttig. Får se hur dagen blir. Ska ta ett steg i taget och börja med att gå ut på promenad i solen <3 
 
Bobby aka Joannisarius, snart äre dags för bloggdesignande! :) och fika. och kel.
 
Nae fy vad jag drar ut på tiden. Jag bara sitter bort den. Måste ta tag iden här dagen! Ut med dig ferrfan!
vadvorelivetutankaffi?
 

ha en fin dag! :)
puss på er!
 
v

ana


åh...

sitter i soffan och ska bara dricka upp mitt te så ska jag hoppa in in i mislandet. jag har kämpat som.en jävla idiot med maten idag! jag är så trött på det här!!!
jag förstår inte! jag känner hur min kropp stänger av. jag känner av hur funktionerna blir nedsatta och hur jävla påverkad min ynkliga kropp blir av all denna stryk. jag förstår att jag håller på att ta dö på mig själv. jag förstår det men kan inte koppla ihop allting och hjälpa det. hur i helvete kan det bli såhär?

förstår verkligen inte. det är helt jävla sinnessjukt.

jag har iaf ätit mer idag och har såklart väldigt svårt att hantera det. just därför är det en tidig kväll idag där anton kommer försöka hjälpa mig att slappna av. jag är fortfarande lite förkyld men det är nu ett jävla rossel som stör asmycket! :/

jävla skit är allt det här! jag känner mig så ensam i det. det känns som alla bara låter allting vara och hoppas på att jag inte ska höra av mig för att när jag gör det så är det bara en belastning jag är. tjat. men det är så jävla jobbigt att känna så. det än påfrestande. jag är känner mig så dåååliiiiig.

jag får se hur det känns om en stund. men jag vill försöka undvika att äta ångestdämpande i största mån. men jag vill behålla maten för jag vill bli frisk!
jag är sjuk i kroppen. jag är dålig. sjukt dålig blodcirkulation, orkeslös, stickningar osv osv osv. blablablabla.

jag ska gå in nu. usch. har ont i magen. förstörd i halsen :((

negativt. men jag är så himla trött och ledsen på det här. hur kan det bli såhär? det är så ofattbart.

jag ska kämpa vidare i detta krampaktiga tillstånd. kulliv.kulvardag.kultjej.
ni anar inte alltså. idag var det fan nära att tippa över kanten. förattöverdriba.
men det är så meningslöst allt det här.
vidriga jävla äckeltjej!

bra blogg.
pepp.

sov gott sen gottfolk.
önska mig lycka till...
/anorexida

gnäll


vilket härligt väder! älskar solen. har dock rn väldigt skruttig dag idag. så segt.

sitter på mammas jobb och har precis fikat. ska gå och handla lite men våran (tjatgnällhållhäftenförfan) ekonomi är så jävla kuksugig. åååh. är så less på allt det här. jag orkar inte med saker. blä!

jag önskar att saker bara kunde lösa sig! nu! min kropp är så jävla skruttig och jag är så jävla trött. jag vet inte hur allt har blivit såhär och jag förstår mig verkligen inte på mig skiten. det är så jävla skruvat. helt sinnessjukt. vidriga jävla pisssjukdom!

jag känner mig så jävla sämst. helahelatiden. jag är fattig ful och fet.
typ. jag måste lösa den ekonomiska situationen. jag måste kunna bidra till mitt eget hem. antons lön går åt och det är så jävla pinsamt att be om hjälp med pengar. jag vet att det bara är nu under den här perioden och jag vet att det kommer lösa sig (...måstetropådet...) men det hjälper inte mig nu. och det hjälper inte mitt tillfrisknande. alls. jag känner mig inte bättre.

jag känner mig så jävla ensam. så jävla äcklig. så jävla dålig. tjatgnällblabla.
jag är sjuk. jag är ätstörd. varfördå. varförihelvetedå. jag är svag. jag är →fattig← och jag är ... sjuk. jag förstår det. det gör ont. det är nedbrytande. det är förnedrande. så jävla förnedrande. det är vad det är. men jag är så obeskrivligt jävla jävla jävla trött på allt. det är så jävla ohållbart. bristningsgränsen är så nära.

mm pepp!

nu ska jag gå och handla lite (med min mammas pengar som jag lever på. jämt. för att jag är sämst) sen tror jag att vi ska till svampskogen en stund. hoppas jag får nån avslappning där ♡brabildifartenmästerfotografenhanton

jaaaajaaaa! påt igen!
puss på er kära läsare. ni är tysta men ni finns där :) flera har ni blivit också minsann! ska försöka bli bättre på detta med blogg... ^^
peace!