Godmorgon

Nya tag. 
Är väldigt trött. Spänd osv. 

Jag resonerar 
med mig själv och försöker finna någon slags harmoni bland all denna idioti. Mjäs. 

Torsdag. 
Kontroller-  Dom går som dom går. Oavsett vad de säger vet jag vart vi v i l l och vad vi k ä m p a rför. HpHålla huvudet ovanför vattenytan.  Plaska runt o försöka flyta med. Kommer tsunamin kan.man ju alltid göra ett tappert försök att surfa på vågen men utan att riktigt ha.lärt sig hur kommer det inte bli.bra.  men.så får det vara just nu.  En sak. Ett steget.  Ett andetag i taget. 

Matlagningen står även min grupp för idag.
lax och nånting.  Hoppas att det inte är mos. . Scared for life..typ.. :)~

~
~

+

 
 
jag har trotsat anorexin ännu mer idag och är helt slut.
ska bädda ner mig i milandet nu och se på film. försöka fly alla dessa hemskheter som äter upp mig.
villbaraattdetskablibättreNU. är, som vanligt, nervös inför kontrollerna imorgon. just nu känns det som jag kommer spy rakt ut om jag gått upp mycket. det kommer jag såklart inte göra. jag kommer överleva. jag bara hoppas för allt jga är värd(....eh..)att jag kan hantera morgondagen på ett bra sätt. vill absolut inte ha tillbaka den här dagens påfrestningar. någonsin. 
 
hoppas eran dag varit såsjukmycket bättre än min. ta hand om er och varandra!
sovgott sen!
 
 
peaceout!
 
v
 

ätstörd.nu


Jag är så sjuuukt less på denna hemska sjukdom!  Jag vill bara skala av känslorna från.min förpestatade svullna kropp. Ångesten gör så man bara vill krypa ur sitt skinn o lägga sig ner o dö nånstans. Det är så förjävla tröttsamt! Ekorrehjul som bara går runt runt runt. Svårt att se något slut på detta eviga helvete. 

Maten idag var så vansinnigt svår! för det första blev jag tillsagd att inte krydda mer eller ta mer senap... det är en sån äcklig känsla. Jag känner mig så kränkt och omyndigförklarad. Jag får så sjukt många.grodor i munnen.. men aa. Vad fan vet jag? Jag kanske kryddade för mycket?  Men det.är sjukt svårt att låta någon annan bestämma vad som är lagom för mig osv. Men aa..jag tjafsade inte utan mest dog inombords. 

Sen var det qournfileer med varma äpplen och lökröragrej..? Med.det absolut äckligast moset jag någonsin ätit! Hur i hela fridens namn kan man misslyckas så jävla brutalt med potatismos? ! Konsistensen (som jag vanligtvis har svårt för om det är något skevt.med den) var asäcklig! Smak.och konsistens var som om dom hade.gjort det på smör och vatten med en gnutta pulver i. Det var så himla äckligt! Tacka fan för att.man försöker förbättra/dölja/få i sig skiten med alla jävla hjälpmedel och metoder!  Men grymt illamående blev jag. Usch! Illamåendet övergick till magvärk och svullnaden känns tydligare. Vägen till ett friskare liv känns som en oändligt lång väg att gå. Dessutom känner jag mig vilsen, liten (men tjock) och rädd. Allt över jävla.mat! 

Jag blir så himla ledsen över att jag blir så himla påverkad! Det s k a inte vara såhär jobbigt!  Lite(läs förjövlamycket) äckelmos o misslyckade qournfileer ska inte behöva kräva dessa enorma påfrestningar... det är typ outhärdligt smärtsamt. Pinsamt.  Äckligt. Stört. Sjukt. Vidrigt. 

Jag är så less på det. Har så.e x t r e m t svårt att öta saker jag.inte tycker om. Ska jag äta och fightas denna absurda fight ska det liksom vara värt det. Vilket det sannerligen inte är när det är sååååå ääääckliiiigt!! Jag står så jävla mycket hellre över.  Alla gånger.  Och har så svårt att se sjukdomen där för ingen borde "bli tvingad" att äta på det sättet i de mängderna när det är så tungt. Normalt hade ju varit att dels.lämna det man i princip spyr av och kanske.ta.mer av någotannannat. Att behöva skrapa tallriken när.man.suttit och kämpat i sig en av dagvårdens absolut äckligaste måltider är verkligen att strö salt i såren (inte för mycket docläk-då blir man tillsagd! ;) 

Nejfy. Jag är så utmattad. Så skör. Less. Äcklad.

usch!  Önskar att det kunde kännas bättre. Att jag såg nån framgång i att ha ätit upp skiten men.detgör mig bara så jäjävla illa. hemska hemska hemska känslor. 

Min mobil mår väldigt dåligt som ni kanske märker. .den kanske fick lite mos på sig.idag? Då är det fullt förståeligt att den sätter punkt.efter typ varje ord. Nån måtta får det fan.vara.

nu är jag.framme i Norrköping snart. Byta buss o sen hem! Klä av.mig.alla känslor. Önska mig lycka till.