[♥]

~nånsomvartsåsjuuktgladöverattbalookomhem^^~

Godmorgon peeps.
~fin sosoluppgång~

saknar verkligen "idrömmarnasträddgård" 8/
#pain

Är verkligen helt slutkörd.  Sjukt tuff dag igår.  Mer om det sen. Nu frukosttime.
~
~världensfinasteklocka~
#leo#love

♡mamma♡
världensbästastefinasteunderbarastemammi

~

-spelade bingolotto, fick bingo-

 
ohyeah, två sverigelotter !
 ^^
 
ska vila tills babyloo kommer, hans pappa hämtar hem honom. finskit.
jag ska se på ringaren i notredame, <3
ähähähähähääälskar disney!
 
imorgon är det måndag igen ny vecka, och ojsåmycketsakersomhänderdå
detbörjarhändagrejerbannemäh.
mer om allt sånt en annan gång.
nu ringibingaren! :)
 
"kaffe"
 
 
ehhe.
 
sovgodis sen.
nattinatti
overandout
 
v
 

gräsänka, tacos, bingolotto !

~

Well, hello there! :)

Jag och malliboo ligger ute på ballen i det craay amazeballs weather! #luuuv
försöker fånga (ninkinonken) sista sommarsolen nu innan hösten börjar ta sin plats.  Den har redan börjat smyga sig på ¤

Jag har varit gräsänka hela helgen då babyloo och adde är iväg på klätterkurs i gbg! Det har minsann varit nyttigt! Bra att få testa på hur jag hanterar allt helt på egen hand i flera dagar. 
Speciellt nu till den nya planeringen oallt!
men jag har typ haft dom sämsta förutsättningar för att det ens ska vara möjligt typ.. fredagen då Anton skulle iväg var katastrofal! Den lämnar vi bakom oss typ. Möten-stress-packninginidetsisra-glömmasaker-ingenframförhålkning-dåligplanering osv osv. ..
ae.

men det har gått bra under omständigheterna! 
Det är matbiten som blir så jävla svårt,  speciellt uran någon som helst planering. . -_-
Men som sagt.  Det har gått bra ändå.  Mycket stöd från mammi ♥

Att vara ensam hemma är inga problem för mig längre.  Jag känner mig så ensam i min sjukdom oavsett så det har ingen betydelse. Det som blir skillnad just där är att det inte finns någon som kan hjälpa mig att uppmärksamma och bryta tankfällorna eller hjälpa mig i en del beslut osv. Svårast är fortfarande motivationen. .. 

men bla bla bla.  Nu orks det inte skriva om allt didära! 8)

Ikväll ska jag och malle köra bingolotto och äta tacos!  :D ska försöka hämta hem plutteskrutten från bussen runt tolv inatt.. men snällis Karin erbjöd sig faktiskt att köra om jag inte orkade. 
Just nu planerar jag på att åka men ska nog känna efter noga innan jag drivar i dejket ^^)

Puss så länge! 
Peace!
~
¤.¤

eh. Wohöhörd. ah.

Naemenserriiii. Majgad. Typ enough. #världensmostboringlifeorwooooss. Menvemärjagattdömma? Still. JustsayiN. Boggienoggie.

LLigger i skrivande stund på balkongen i solen. Finskit. Varmt ← ! :) imorgon vankas ätgrupp med dibäste little grasshoppers ☆ vi är en sån grymt bra skara trasiga människor ♡

IInplanerade möten om planerna inför hösten väntar.  Med los familios och med bara moi o anty. Blir sikkert bra. En får ta o hoppas! 
Vill kklaga på blåsten -_-
HatarN. Gör alla väder sämre. Odät. Men nog neggo. Den lilla uppdateringen ni får ska väl inte behöva vara så negativ osåntosårå.
Typ blä ←← är det att gå in på bloggar som bajsar ut en herrens massa nonsens om iingenting egentligen (uppenbarligen bara tidsfördriv) Upprepningar och tjatotjut. Naeva.
mene smaken är som baken! ^^

Får sskylla mig själv som upprepar mina misstag att klicka in där jag vet att chansen att något givande skulle skrivas är typ lika med noll..men dä ä ju så sspännande för tänkt oooom... hihoiii

Okej jag är lite pontipinig. Men det beror santagligen på att dom bytt ut "idrömmarnasteädgård" mot något annat jävla bajsprogram ! 8/ #nothingtolive4typ.
Nu ffinns det verkligen inte någon anledning att vakna på morgonen. ..

Hehe. 
##skämtsidez

Ska bbörja med maten snart.  Youknow livet som ätstörningsbekämpare går mestadels ut på att äta. Forreal. Kan låta fett (heh) mmen det är inte så flott. 
Omg. 
So_funny_gurl
Odät

^^