wöö.öö ööö
Vi har mellomiis här hemma, fast själva miiset förstörs av mellon ;) fiiifan säger jag!
wossefoss äre för fel på le music idag? Majgad.
meneee joråsåatteee.

Jag befinner mig typ i helvetet. I mitt liv.  Det är fan inte klokt. Hur är det möjligt? Varför blir det såhär? :(

Mm nae jag ska inte skriva ett helt inlägg om hur pissigt allt är. Men. När min kp sa att det kommer bli obeskrivlig jobbigt och att jag kommer må ännu sämre, så tänkte jag " mm men är det ens möjligt" typ. Eh. Ah. Och värre kommer det att bli... för jag har fortfarande inte fått till allting jag ska. Det är så sjukt svårt. Det är så sjukt sjukt sjukt svårt! !! Jag fattar ingenting. Jag vet verkligen inte vad eller hur jag ska göra. 

Den här dagen har verkligen varit en av dom som kan dra sådär mycket åt helvete. Fyfan säger jag bara. Ångest,  kollaps, gråt, hemskheter,  och meningslösheten som kväver en. Bråk med anton,  panikångest,  sjukdom, förvirring,  sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk.  Jävla äckelsjukdom! 

Men efter totalt tappat greppet lyckades vi lösa dagen. Han finns alltid där, min fina underbara anton. Just nu känner jag mig rätt tömd. Behövde väl säkert bryta ihop men inte på det här sättet.  Jag fattar ingenting.  Tappar fan greppet helt.

Skitsamma. Fånerier odät!

aaaanyyywhooo

igår vart vi bjudna (med lyxigt hemleverans) på (den godaste jag ätit) sush! Supergod verkligen! Tackar fina päpps och Karin för det!  :*
Lyxigt! 

lördag


frukosten är intagen, snart dags att bege sig till stan. En snabbis. Min ångest är så sjuk. Jag är SÅ T R Ö T T på denna långdragna jävla skitperiod!
Så. Nog med neggo.

hoppas på en fin dag idag.
hoopas ni får en fin dag gullinullisar. 
Skriver mer senare! Peace! 

l


Inte sådär jättemycket sömn inatt.  Har ändå legat och dragit mig en timme. Dags att gå upp nu. Mycket att göra. 
Fredag mina vänner och fiender! 
Ohyeah
odät