~
#godisfrulleinthemaking

Kul att så många kikat in här! :)
Segish att jag varken kommit iigång bra här eller att vi (anton också) kommit igång med den andrabbloggen ( → anorexida.blogg.se ← )
Ska bli bättre påt! :>

Instagram: fjulla
 Sen är ett smidigt tips (ttycker jag då ^^) att följa och bloggat via bloglovin
Vill ni så finns en snabbknapp att trycka på på sidan här på das bloggish ^^) →

Ha en fin dag sötnötter! 


Peace! 

lastofjune


~tbt~

imorgon är det första juli. 
Tiden går fort. Livet springer förbi där utanför bubblan. längtar väldigt mycket till sommarvärmen kommer men den verkar vara påväg :) 

Vi ligger kvar i sängen (!!!) Och har sovmiismorgon. Något jag behöver träna på eftersom jag är så stressad osv osv.  Kan ifs verka hur kul som helst att jag då nu bloggar :'D
Men vi har miist o kelat o det är snart dags att gå upp och börja styra med frukosten.  Det ska bli en lugnt mysfrulle. Kanske lite hotellstyle? Vi har färska jordgubbar *.* som mammi köpte till oss.
sjukt goooooode! 


Dagen ska spenderas mestadels i hemmet. Vi har en del att styra med här, as usual :) men framåt kommer vi. Det har sannerligen varit en tuff period ett tag nu. Men jag hoppas verkligen att det släpper nu. Vi har landat någonstans i detta kaos känns det som.  Även om ena foten är i så är den a dra foten kvar och vi jobbar sakta sakta men säkert ← oss framåt.

Vi i mitt "team" är helt överens att hur vi än agerar, mår, orkar eller inte orkar så är taktiken att aldrig backa. Upp och ner går det. Men huvudsaken är att man inte faller för långt men allra helat bara blir stillastående. Och där har vo verkligen befunnit oss ett tag nu. I samma grop liksom. Snarare grävt oss lite längre ner än framåt men ändå mer stillastående än något annat.  Vilket,  i denna hemska omöjliga situation,  är väldigt "bra". 

Vi går nu på sommarschemat som ser lite annorlunda ut.  Nästa vecka är rätt fullsmäckad. Två läkartider o flera andra samtal osv.  Känns lite maffigt. Men det tar vi då. De  här veckan har två aktiviteter kvar,  ätträning var igår. Kontrollerna är imorgon och sjukgymnasten är på fredag! 

Vårdmässigt känns allt rätt stillastående där me men det är ssvårt att få igång saker där jag befinner mig sjukdomsmässigt. Dessutom är det semestertider vilket såklart märks av lite. Tycker ändå att det håller sig flytande. 

Den största delen just nu (om man bortser från sjukdomen som äter upp mitt öiv framför ögonen på mig) sä är det i vanlig ordning ekonomin som verkligen förstör. Tänker inte skriva mer om skiten men jag hoppas för allt jag är värd att vi får lite hjälp där och att vi faktiskt kan få ta detta tillfälle och få g ö r a någonting. Spendera kvalitetstid tillsammans.  Den är så sjukt viktigt!  Dessutom känner jag verkligen verkligen verkligen hur mycket jag behöver ett miljöbyte! Verkligen. 

Vi måste verkligen försöka lösa den biten så vi kan få den här tiden med varandra. Jag tror faktiskt inte att varken jag eller anton fixar att bara vara här hemma med våran kassa ekonomi hela sommaren och försöka må bra i det. Det måste finnas saker att se fram emot.
det har faktiskt de senaste möten med min kp handlat mycket om eftersom jag varit så nere och stillastående en tid nu. Vi skulle ha skrivit sommarplanering och satt upp olika mål.  Kort och långsiktiga. Konkreta.  Men.. det sket sig eftersom vi ändå inte k a n göra någonting eller planerar någonting då allt är så jävla ovisst och osäkert.  Ni vet sådär totalt tvärtom det borde vara i en sjuk människas liv. Jaja. Neggo.

det får lösa sig nu. Vi har jobbat så jävla jävla hårt den senaste tiden. Handen på hjärtat.  Det blir bättre men vi behöver en extra push nu. Kanske inte är omöjligt att be om den biten till våra stackars familjer som finns där någonstans i all t kaos.  För lika mycket som vi stänger i  oss (eller rent av inte orkar hålla igång kontakter- förväntningar, skuldkänslor, förklaringar, skam, skuld, ångest, osvosv som det ger) så orkar och vet nog inte dom heller hur dom ska tackla denna väldigt  utdragna, ologiska och rent idiotiska process som vi befinner oss mitt i. Det resulterar ju väldigt lätt i att man tar ett eller sju steg tillbaka och snarare försvinner än agerar framåt .
Jag antar att det inte finna något rätt eller fel i dena sjukdom eftersom den bygger på idioti.  Den är totalt ologiskt! Det finns fungerar och fungerar inte. Fungerar bättre fungerar sämre  fungerar ena dagen fungerar inte alls igen.  Sjukt frustrerande.  Så visst finns förståelsen att varken folk, familj eller vi orkar hela tiden iden.
Men det löser sig säkert på något sätt.  Man får göra det man kan. Och lite till.

vi lovade varandra igår senast att det får ta vad det vill av oss men det ska gå! Det får helt enkelt kosta vad det vill.

nu är det verkligen dags att gå upp!!!
8●

Hihihihihihihih! !

tgif odät

~
Eh .lifvet i anorexidas liv aint all that funz.
Men det går sakta men säkert framåt. 
Det känns i microsekunder som om livet jkanske löser sig men sen kvävs man av all smärta detta ständigt påfrestande liv ger. Speciellt nu när vi så aktiv jobbar oss bort ifrån detta helvete !


Bästa medicinen är bra människor som ger och utstrålar värme,  kärlek och tillit. Motiverande,  inspirerande och stärkande, fina människor. 

IImorgon är det lördag.  Lite planer på fm,  sen äre datenight som gäller :)

Måste ju ge en extra puss till fina pappi som fyller år idag ! :*


nu äre mimislandet som gäller. 
puss idodät
overandout

today

 
kontroller på morgonen + samtal med K.
intesådöraskulmåstejagsägaattdetvaridag
#needtostepthefuckuptypnu<-
 
myslurre med mysbruttor
<3
 
godiswrap
godisbitar, mina gurlis :*
milady o en schleeten tant.
 
nu äre det smälta kvälliset och somna till något att se på, är helt död.

#såjävlautmattadodät

 
imorgon hoppas jag på en mer positiv dag.
nya starkare tag. en intelikatrött ida.
vi får se vad dagen har att erbjuda ovh vad jag kan tänkas erbjuda den.
förhoppningsvis kan vi hjälpas åt att få en häli'da.
 
torsdag är det ätträning + date med hallsiboo.
fredag är det date med annie ( finally ! ) och hellsi :*
blir fint.
 
sovgott sen godispeeps
v