💟Sitter på bussen till linköping. Sista dagen på dagvården  någonsin får vi hoppas 👍
Igår var sista hela fulla dagvård dagen,  idag går jag bara halvdag.  Det blir fint. Är redo att lämna dagvården,  det känner jag verkligen. Är nervös inför framtiden osv men där jag är nu får jag nog inte ut så mycket mer av just dagvården. Hjälp och störd behöver jag men inte i den formen. Det är mestadels i hemmamiljön som dom störta förändringarna behöver ske. Det är där vi ska få allting att fungera  på ett hållbart och hälsofrämjande sätt. Det fungerar hemma men vi behöver få till en friskare och sundare livsstil utan sjukdomar. Ett värdigt liv utan alla dessa nonsensbegränsningar.


Jag är väldigt trött idag. Väldig. .
Ska mysa sista frukosten nu och kela lite extra med godisbitar innan det är dags för mig att testa mina vingar.
.hoppas att ni får en fin dag. 
Det är fredag,  så gooooott! 
😍


💜

OoO

 
 
Imorgon går jag min sista hela dag på dagvården och på fredag är min sista dag. Jag kommer bara gå halva dagen då.  Det blir fint. Ska bli skönt att avsluta detta nu. Jag vill bara bli frisk. NU: Jag hatar det här sjukdomen och allting den fört med sig. Det är ett obeskrivligt lidande, Helt sinnsersjukt. Jag förstår mig inte på mig egen problematik. All denna jävla idioti, allt jävla nonsens dett är alltså!
 
Infekterade jävla äckel liv.
 
Jag hoppas att vi får lte medvind nu. Lite flyt skulle kunna vara så himla avgörande i detta ständiga slagsmål.
Jag hoppas för allt jag är värd att ekonimin vill styra upp sig snart. Att vi skulle kunna få känna nånon slags säkerthet. Att veta att det går ihop sig utan allt jävla puzzlande, lånande, snyltande osv osv. Jag har så svårt att inte slå sönder mig själv psykigt för akkting jag kostar och för att jag inte kan påverka ett jävla skit! Jag kan ju inte jobba som det är nu liskom. Försöker använda det som motivation men det är ju lite det som fått mig här idag också.. Det senaste min ssk sa till mig "se till att ta tiden att verkligen jobba på vikten och ditt psykiska mående nu Ida" .. "det är så viktigt att du fokuserar allt på detta nu och låter allting annat vara"'
mm.. det är ju så jävla lätt ... Jag vill bara bli frisk NU. 
 
Vi är på god väg, men fyfan vad hemskt detta är ! 
 
Ska varva ner med mannet och kattet. Upp tidigt.
osv osv
 
 
v
 

🐛Blir äcklad av att läsa gamla inlägg..
Så jävla korrumperad av äckelsjukdom och noll koll på läget. Fint att kunna se hur långt man har kommit även om resultaten inte visar samma mognad eller framgång som förändringen i mig gett.

Det är nu vi går igenom det värsta. Det tar på krafterna och det tar sin tid. Det är väldigt infekterat och jävligt kaotiskt många gånger. Det finns ingen reson och det gäller att välja i varje situation. Observera känslor och tanka. Acceptera dom för vad dom är och orkar, våga vilja välja fighterna gång på gång på gång. Varje dag.  Varje gång. Hela tiden. 

Men det blir bättre. Det k ä n n s inte bättre. Alls. Men det blir.
Det är huvudsaken just nu.
2016 är vårat år. Det är året vi kämpar oss fria från denna förpestade jävla idioti! 

Nu ska jag vila mitt snurriga huvud och försöka stärka mitt lilla begränsade psyke 😊

Ha en fin dag sötnötter. 
🎀