🎈

Ligger i paltkoma - landet med typ maten i halsen. Så goddamn mätt. Kommer inte sova bra pårähär azzzzzz.. Men dä får va dä som ä dä odät.

Värsta hemmafrut har jag varit idag.
Styrt, plockat, lagat mat och även bakat kesobröd. Denna gång med (nästan smärtsamt lite) vitlök och rosmarin i👌


Blöh, så mätt jag är alltså! Ska typ rulla och kissa snart... ⚽
Åt mackor med ägg, avokado, varmrökt lax, mjukost o annat snajsigt förut. Fick fläska på eftersom det blev sen frulle o en måste ju få i sig va en ska odät 😄👊
Till miiset vart det chiapudding med blandat kokosmjölk och kokosgrädde och tusen miljarder bär. Väldigt mycket.
Eh müsli o sånt med.

Men varför skriver jag det här? Sjukt ointressant och jag blir typ mer mätt av att ens tänka på det 😲😂

Våran katt ligger på min 🎈 mage och kurrar. Miis. Ska sätta klockan och peppa morgondagens äventyr.. Just nu ser jag inte ens hur jag ska kunna röra mig men det är säkert bättre imorgon 😊

Dags att börja avslappningsdansen.
Sov gott peeps! 😴


💕

roliareblirente

 
HEJ!
 
snabbis fåre blir för jag ligger ILLA PYRT TE mä tejden!!!!!
Nej  men blööh, segis dag sannerligen. "nvemberväder". EH? ja bah "novemberKLÄDER JA!!"
men, november eller inte, sugit grått. 
 
min dag harf sett ut såhär hittentillsen: vaknades hos pappa, gick hem, godmorrade med familjen (en trött mannet i sänget och en hungrig kattet). Fixade lite och drattade ner till TANDIS! usch...
nej men det gick bra, jag överlevlde och fick bedövning för hos putsade, och styrde lite med dessa förbannade mörka beläggningar som kommer med enna fantastiska sjukdom ja gått o blivit friskare ifrån. goodt.
det gick bra och jag kunde uttala "tuggummi" på ett någorlunda ok sätt.
 
trippade till willys, hälsade på alla där. fikade med alla där i förbutiken. var med dom ett tag. tog en kaffe och en bullr, två faktiskt. NEJ men skämtsides. efter tandis hälsade jag på mammi, hämtade mat till anti, handlade och gick hem till en mannet som vaknat te och städat i hemmet. duktig kille det där. sen for han ut till sin nya bff där han ska plugga och leka. jag åt en brunchig frukost jag i skrivande stund smälter..smälter.
 
jag borde sätta igång med dagens styr, men sitter här och skriver nonsens. nu ska jag sluta med det gör styyyyraaaaa uuuuuuppp, faaakkaaa uuuupp,
 
ikväll ska vi mysa i "lugnet anda" vi sk äta moos, se på moos och ha mooos. dä ska vi ha och dela på pengana. 
 
bilder.
 
tre bra bilder på en ganska så nervös men så stooor tjeeeejjaaaaa.
"snygg"
 
"insta pikks"
 
det är en del av det jag åt. det slaffsades mycket mer kokosgrädde, kaviar (jag vet, äckligt va?), lite mer bär och en herrans massa "müsli" odät.men det ser ju finare ut sådär, viiiist?
 
NU- PÅT!
 
peace!
v
 

🐹

Gillar inte nya bloggappen, tycker den är rörig med waaay tooo muuuchooo infooo osv. Men det är väl mitt begränsade psyke som bah "Nej! Sluta! Stop it! Jag har redan försökt tagit suicide EN gång" - insidejokes odät.

Helgen har varit fin. Fredagen var jättemysigt. Eller dagen började rätt dåligt, bara en sån där dag när allt går emot en. Men den blev bättre och bättre under tiden. Hur ofta händer det liksom? Brukar vara tvärtom kan en tycka! 😄
När babyboo kom hem från pluggeriet stog maten på bordet. (vill även poängtera att för ett tag sen hade jag aldrig lagat mat utan mått o mät och ätit av den själv) dessutom åt jag väldigt mycket 👌👊✌ det var fejnt iaf. Efter det gick vi till bastun Nino (det och Billerud är mina nyaste smeknamn) 😄 bokat. Det var sjukt najs! Vi laddade upp miis och for in i mislandet som hette duga! Vi såg avsnitt av american horor story sen avslutade vi med att spela tv tillsammans (jag somnade dock i hans knä 😊😍)
Superdupermiis ❤

Lördagen myste vi i soffan till serie. Fick låna bilen så vi uträttade lite ärenden o så var vi på frillet. Skulle ha dansat med Malin R men di blidde int so. Sen åkte vi hem o styrde lite, åt mat och kelade. Egentligen skulle jag ha följt med in till stan o drattar på spelningen men det blev bättre att han stack in o lekte med sina fina homeis. Jag styrde hemma och var redo att agera fyllechaffis! Efter bak, plock o mys med mig själv gick jag upp till la familia. Fina bästa saknade Maja var hemma så jag fick ett väldigt väldigt väldigt behövligt prat och mys med min fina, fina lillasyster. Åh.. Bajjen 💗

Aanywhoo

En väldigt väldigt radiostyrd elefanton ranglade in med sista bussen 😄
Närå så farligt var det inte men fullerombuller var han minsann och en superbra kväll hade han haft 👌🎉👍
Det är så najs när så många good peeps träffas och det dessutom är spelning med najsiga band 🙆

Söndagen spenderades först med en rejäl sovmorgon. Sen fixade malle farsdagmis till frulle. Nybakade mandelbröd beställdes minsann. Det och annat gott smaskades på till avsnitt av black mirrors (har ni inte sett det måste ni verkligen göra det! Så sjuuukt bra! 👌 👍 👊 😻)
Sen for baby till kalas. Jag skulle varit där jag med men det gick inte ihop sig idag tyvärr. Kände verkligen att jag saknar att spendera tid med familj o släkt. Ska verkligen se till att följa med på nästa! 🌸

Vi har haft mys med alldeles för mycket mat 😲😂 till mer black mirrors o ska straxt bädda ner oss. Nino ska upp supertidigt imorgon. Jag har också skit att styra med. Sen planeras det att dansa afroboogie med svärmora på kvällen 👌😊

Mer uppdatering imorgon ska jag försöka med. Gillar inte att skriva från telefonen. Dä ä mekkit / dagens ilands problem.

Aamenduuråå

Hoppas ni haft en fin helg. Odät.
Sov gott och dröm sött.
Peace!

daymay

 
 
 
HEJ!
 
Alltså jag är så sjukt dålig på detta med blogg.. eller skrivande överlag.. Jag borde verkligen bli bättre, för jag gillart ju! En tycker ju att di är litte goodt! och OJ vad livet har förändrats! Majgad. Typ_Frisk.
Nej men allting har sannerligen tagit en radikal rikting till det bättre. Jag kan verkligen inte med ord beskriva denna smärta, otroliga sorg våra hjärna har ått tagit del av och all all all all ångest som fortfarande är en stor det av livet. Men det är SÅ mycket BÄTTRE! Vi lever i kvarlevor av ett helvete till liv. Ett helvete till sjukdom och en extremt förpestad tid. En tid vi aldrig kommer få tillbaka, en tid som satt så väldigt djupa spår. En tid som tagit för mycket från oss. Svårt att acceptera att saker har hänt, att sjukdom tagit ifrån oss så mycket livskvalitet och så mycket glädje. Det är väldigt svårt att "komma tillbaka" till livet igen över huvudtaget. Det är så väldigt mycket känslor, tankar, funderigar, orosmoment, nonsens, ångest och aa, nyfikenhet - allt i ett! Det är svårt för att man under så extremt destruktiv och lång tid varit borta från allting vad "liv" kan tänkas innefatta. Att bara kunna träffa människor och vistas i sociala samanhang. Att "vara vän" att "umgås". Att fika, äta äta mat, att gå en promenad (utan komensationstankar) att se sin spegelbild (utan att dömma, hata, vilja fly) att handla (utan stress, press, flykt och samlarbeteende) att skratta. Att våga, att vilja, att ORKA. att finnas till. Att duga. Att INTE VARA BEGRÄNSAD. Att hälla upp sin mat, äta den och gå vidare med dagen. Att ringa en vän, ses- umgås- slappna av.
Allt detta är i ständig rörelse, det går upp och det går ner. Det går fram och lite tillbaka. Eller, nej, det går inte tillbaka. Det kommer ALDRIG NÅGNSON bli som det varit. INGEN av oss kommer under NÅGRA omständigheter tillåta att detta HELVETE, detta MISERABLA och FÖRPESTADE liv ska få bli mer begränsat av SJUKDOMAR!
NEJ! De har tagit för mycket av oss. Av allt. Vi kämpar oss bort. BORT, UT.
 
Det går att skriva hur mycket som helst men det var inte alls det jag egentligen skulle göra när jag satte mig här (ehehe...passar på då liiiiiiiiiiiiiiiiix) Men livet rullar på, typ med punkterade hjul men endå. Det går framåt, det gör ont, det är många stop och uppladdningar, det är mycket tankar, känslor och hemskheter som spökar. Det är vad det är.
 
Anton studerar flitigt på universitetet. Det är ett helt nytt liv där han med sina fina nya klasskompisar växer och utvecklas helt själv. Det är så extremt viktigt att man som egen individ får finna sig själv, utvecklas och fromas till den man vill vara. Speciellt under så många år av destruktivitet och elände. Det är otroligt otroligt svårt att förhålla sig till allt nytt och försöka förstå, landa och se livet efter allting som varit. Det är svårt att hantera och det tar lång tid. Men det får göra det. Jag har som absolut största projekt att "finna mig själv". Blir  min bästa vän och verkligen förstå vem jag är och acceptera mig för mig. Lära mig att tycka om mig själv. Det kommer vara mitt livs största utmaning och kommer pågå tills jag dör men det det bara bli bättre och det är endast bra saker som kommer komma med det. Jag är ju allting jag har och någonsin kommer ha. Jag har Anton men han är en egen del, och jag har min familj och jag har mina vänner. Det är viktigt att kunna särskilja saker och kunna balansera allting på att bra sätt. Detta är otroligt mycket lättare sagt än gjort men det är mina mål. Det är vad jag jobbar för och på. Hela tiden. Hälsa. Hälsa och välmående. Lycka. Glädje. Familj.
 
Vi är sannerligen innne i en livskris. Vi är väldigt väldigt lost och vi vet varken ut eller in. Men vi kämpar på här, enskilt och tillsammans. Vi försöker läka. Detta helvete, detta jävla jävla helvete, har gjort stor skada och det kommer ta lång tid att återhämta sig. Men det kan bara bli bättre. Det BLIR bättre.
 
Jag vaknar till liv igen och det är det mest smärtsamma jag någonsin gjort. Det är det tygnsta arbete jag inte ens i min vildaste fantasi kunde förseställa mig hur smärtsamt och tungt detta är och kommer vara. Men det är nödvändigt och det är avgörande. Jag kommer reda ut mig. Anton kommer reda ut sig. Vi kommer reda ut oss. Våran kärlek har överlevt i många år, den har med nöd och näppe överlevt den svåraste, äckligaste psykiska sjukom jag inte KAN beskriva...det går inte. Det går verkligen inte på ett rättvist plan förklara. 
 
Anton.
 
Jag behöver egentligen ägna ett helt inlägg till denna fantasiska människa som räddat livet på mig så otroligt många gånger. Som är min bästa vän. Min kämpe. Min hjälte. Min man. Min sol i allt mörker som varit. Min gnista. Min livspartner. Min aboslut bästaste och finaste person jag har. Starka, Fina, Trasiga, Roliga, Fantastiska - Anton.
 
Livet i övrigt är rörigt. Men det kommer det säkert vara en tid tills saker (ekonomin framflr allt) blivit mer säkert. För på den fronten är det nog värre än någonsin men jag hoppas för allt jag är värd att det är på väg att lösa sig. Jag vill ut och börja arbetsträna snart och jag vill komma igång att få ta del av livet på riktigt. Men under en balanerad och trygg form. <det är viktigt att inte stressa eftersom jag hela tiden gjort just det. Flytt och inte närvarat i varken mig själv eller ii livet. Jag har precis börjar en utredning med min nya psykolog (första mötet igår faktiskt) och det kändes bra, men läskigt. Det kommer bli välidgt intressant!
Maten fungerar väldigt bra, det är fortfarande bättre och sämre dagar (men jag får alltid i mig det jag ska och kompenserar inte) men tankar/känslor/äckelsjukdomsfånerier tar över ibland, speciellt när jag är trött, nedsatt på något sätt osv.  Vi hjälps åt er i hemmet, jag fungerar nästan som en hemmafru :)
Anton är superduktig i skolan (har typ precis kommit in i hela universitetsandan) och har skapat nära och bra relationer med folk han verkligen verkligen trivs med. Folk som inte på något sätt kan förknippas med sjukdom och allt skit han levt i innan. Det är en väldigt väldigt svårt situation att hantera för oss båda eftersom det är så nytt, så stort och så livsförändrande- men bara positivt! Det tar ett tag innan man hinner anpassa sig och innan känslorna hinner med tankarna och tvärtom. 
 
Jag har börjat få bra kontakt med mina vänner <3 och med min familj. jag har sovot hos pa och co vid några tillfällen vilket har varit väldigt givande och fint. Som jag har saknat dom! Som jag har saknat er alla som tidigiare varit en del av mitt liv.
 
Jag ska skriva ett helt eget inlägg om allting sånt. Men jag vill ändå nämna det nu eftersom jag inte vet när jag skriver igen. 
 
Tänker avsluta med några bilder. Jag tänker ge ett helt inlägg till bara bilder också. AAAAAAAAAHRÅÅÅÅÅÅÅH!
tänker även klaga på vädret- såjälladystertazz.
tänker inte nömna USAs nya president för jag lever i förnekelse. jag väntar på att det ska gå ut med valfusk eller ett "EH HE HE VI BAH SKOJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!"
...
 
Torsdag. Imorgon äre fredag- jag älskar fredagar! <3
malle bah "AAAEEEH, ja bröööyyr määnteeee om valvakaaaaaaannnn"
dem <3
var på arbis för första gången nyligen- alltså på krogen, kan ni fatta! xD (Y) 
 
 nofiler_nosminker_nomuskler_girlie var även med svärmor på afrodanspass- superkul!
 
anton lagade nyligen sjukgod mat (värt att ta bild på och lägga upp- ofc)
fin stad. fin katt.
dagens mysmorgon spenderades i mislandet med di bäste! gofrulle, go sällis och gokaffi!
 
 
reminder.
man måste hela tiden komma ihåg vart man är på väg. vet man inte det så kan man med säkerhet komma ihåg vart man INTE vill igen!
 
NU- på mä dagen barre!
 
på återskrivande soon!
må väl, lek och kela mycket!
kasta inte snöboll på folk.
 
PEACE!
v