🍃

Och så kom snön. 

Pirret i magen har helt enkelt blivit mer av en sten i bröstet.

Livet har vart så jävla utmanande på sista tiden. Kroppen sätter sig emot på alla tänkbara plan. Huvudet orkar inte med och jag försöker mer överleva än leva. Men det går ju. Jag är här och jag överlever.

Det har varit extremt (utan att underdriva) rörigt med vården x kontakter, medicin, möten osv osv. Kortfattat så började jag en antidepp jag fick stora biverkningar av. Dels illamående, yrsel och väldigt stor viktuppgång. Sådär lagom rolig just i den här tiden av mitt liv. Nej. Alltså verkligen jättenej. Slutade (givetvis)  tvärt med den just för att kunna få en annan. Så länge har jag ändå varit med att jag vet att det är bättre om en gör så mycket en kan själv. 
Jaja. Bakslag och en väldigt tufft period blev det. Men det var ju väntat så det hanterades väl okej. Fick en ny antidepp jag haft tidigare. Upptrappningen på dem blev rätt tufft. Väldigt, svårt att hålla sig i chack i både kropp och knopp när den försöker balansera ut allting. Men det gick. Under tiden fick jag en ny läkare för min tydligen gick på barnledighet (vilket en kan tycka såhär i efterhand att hen borde ha vetat när tider a bokades) men men. Fick en väldigt trevlig ny läkare som tydligen bara jobbar en dag i veckan. Uppföljningssamtalet ställdes in pga sjukdom från hens sida och mitt recept tog slut. Trots upprepande försök att få förnyat fick jag gå utan i en vecka vilket gjorde att jag dippade väldigt mycket och är atm på upptrappning av den nya 👌🥇

Skitsamma. Egentligen. Jag ville väl mest säga att det varit riktigt rörigt. Har inte alls så mycket med vården att göra, det är inte den centrala delen alls vilket känns väldigt bra. Jag vill vara fungera och finna mitt. 

Jag är väldigt tom. Väldigt väldigt låg och tom. Men jag är väldigt glad i mina underbara personer omkring mig. I min fina fina stackars katt som börjar bli så skruttig 💕🐈💕

Jag ska bada nu. Det gör livet värt 😊
Jag ser inte fram emot jul. Alls. Det för rätt ont att vart man än går, om man nu går ut (heh) äre jul jul jul. 🔫 

Inställning. Det kommer gå bra. 
Jag är här. Jag är så jävla trasig men så jävla stark! 

Mvh svullen oså