🎀

Hej peeps!

Jag funderar lite på hur jag ska kunna använda bloggen till både min och eran fördel. Jag skulle vilja att vi alla fick ut nånting av detta :)
Ni är en liten klunga som läser, även om ni inte gör er speciellt hörda 😁

Jag ska fokusera på yoga. Och att bara vara. Bounda med mig själv. Detta är asviktigt och asasaaaaassvårt för mig. Jag är väldigt svår som person. Antingen gör jag saknar helhjärtat och för mycket, eller inte alls. 
Dessutom genomlider jag alltid de första gångerna /dagarna /veckorna /månaderna osv tills det jag behöver göra blir accepterat och mer en rutin än ett måste.

Jag vet tex att jag kommer ta mycket ångest bara att lägga mig på golvet, andas och bara närvara. Eller ens försöka utföra någon som helst träning. 

Jag är tjock. Och även om jag blir glad att många föesöker säga att jag inte är det med syfte på att antagligen få mig att må bättre 🌸så känns det fel. För jag är tjock just nu. Faktiskt. Men det är väl okej? Det är vad min kropp behöver och jag vill nu försöka hjälpa den att må bra. 

Och här ska vi väl kunna peppa varandra 😊

Jaaaaa rååå! 


Min och mitt lilla snöres morgon.

Kollade igenom lite bilder och fann en jag tänkte visa för er. Men det är jävligt jobbigt och tufft att blotta sig själv så. 


 Jag vill bara må bra och jag har ingenting att skämmas för. Och det är vad det är och det blir verkligen vad man gör det till. Vi väljer :) 

Jag väljer att lägga upp den här för att detta var jag under så många år. Jag. Oavsett hur illa det kan uppfattas. Och nu är jag någon annanstans.. Men jag är fortfarande jag. 

Jag vet vad jag vill kämpa för. Hur är det jag ska lista ut. Och jag kommer fortsätta dela med mig om mitt liv. Mycket för min skull med me också för att jag vet ju förbannat jävla asasaaaaassvårt och äcklig den här sjukdomen. Och jag sökte erfarna människor nätterna långa när jag mådde som sämst. Så ja. Det kan kanske hjälpa. 

Ska börja peppa imorgon! Häng på och jag hoppas ni vill dela med er :) 

Större, gladare och friskare :)

Peace!
🐈❤️

🎗️

Godmorgon sötnötter!

En del av er hänger ju med mig på Instagram och en del av er är mina Facebookskompisar. Så vissa av er är redan med på att det är dags för mig att hjälpa min urspårade kropp och knopp nu. Det vill säga, bra mat, bra motion, bra inställning och bra umgänge!

Tänkte försöka skriva här varje dag och peppa ihop med er. För hälsa! Ett friskt och fint liv. Roligare att peppa tillsammans så häng på för din egen skull! :)

Det är dags för mig att ta hand om mig!
Och det skriver jag ändå klockan åtta på morgonen när jag varor vaken sen kvart över sex och inte kunnat sova. Tycker ändå det är en skvätt bra inställning 😉

Hörrni, nu tar vi och mår bra va?
(jagvetattdetkommerkännadvärreinnandetblirbättre)
 Så, nog med att vara en tjock anorektiker! 
Nog med depression och allt annat skit. 


Heja oss! 
#odät 

🐽

Freakyfridag blev febrigfridag.
Den hade väl inte varit så freaky ändå, but still mer party än detta. 

Meeeen. Skulle vilja ha bra tips på braiga filmer och braiga serier. (då räknar vi bort got, soa, wd, sunny, strange things, dh, ga, ahs osv)

Men tipsa tipsa tipsa!
😇

🥒

Att  blogga. Det är ett rätt skönt sätt att ventilera på. Få ur sig saker man ändå har inombords. Det blir ju såklart rätt röriga inlägg, ibland väldigt känsliga, ibland bara nonsens.

Jag tänker att det kan vara ett sätt för mig att gå igenom allting. Eftersom det ändå snurrar runt i hela mig och jag ofta inte vet hur eller vad jag ska göra med det. Vill bara säga att jag inte har någon mer avsikt med det jag skriver än att bra få ur mig det. Har alltid gillat att skriva av mig såhär. Dessutom kan det ju hjälpa andra. Men alltså ingen skuldbeläggning eller ditten och datten. 

Sen vill jag tacka alla er för era fina ord!
Det värmer 😇
💕