Oh hej oh hå!

Ja, då sitter man här, i skolan, där man inte riktigt vill vara..-. Och bara för att vi gick upp i morse och kämpade oss ner hit, har vi inga lektioner... mm..

Men men, ja gjorde ju matlåda till mia, så ja va ju duktig vilket fall som helst. bra bra bra där.
Idag ska Anton spela rollspel och ja ska till mammsen och myspysa, dte blir shyrrebyrre..

Jag vill dock att Adde ska komm ahem snart, och han har inte ens varit borta i en månad, men snart!
Ush, lika tråkigt varja gång, men lika nyttigt varje gång....Oh så vart ju Simon pappa nu för en eller två dagar sen till en lite pojke, nice nice!
Själv kännner jag mig för rädd och framför allt för ung för att skaffa barn nu. Jag vill resa först, se lite mer en bara Söderköping.... Jag vill va en erfaren förälder, men båda fötterna på jorden, men framför allt en stadig ekonomi och en relativt trygg framtid, och inget av det här har jag än...
Men ja jobbar på det! :D
Ja ska ju minsann till Norge, sen resa som faaaaan...

Jag längtar, massor med längtar!

Längtan får mig att tönka på sommaren, sola, bada, springa omkring.. varndra på nätterna i månskenet.. aaah.. underbart! Men bäst av allt är den där ljuva underbara enegrin man får.. Härligt!

Ja, så ska jag nog ta och tatuera mig snart, känns bra, känns roligt. Spara lite pengar till dte, så Anton kan få göra en sån därn stor tattu med...Uah, ja skulle aldrig våga för nån stor... men han gört :)

Tatueringar för mig är personligt, inegn annan ska behöva tycka om dom, dom är bara för mig. Mina då.

Ja på tal om ingenting så ska jag snart gå till matsalen, där det serveras mat. Antagligen ingen god mat, men mat. Mat som man äter, om man vill.Ja, Tack.


Puss hej!