Heheheeeej!

 
 
Det var ett litet tag sen minsann! 
Tur att man inte driver nån storblogg ;)
 
Har iaf hunnit med att njuta av detta f a n t a s t i s k a väder! Igår red jag ute i paddocken med sessorna och vi njöt allihopa! SÅ himla skönt! Bambi ska sättas igång snart, ser fram emot det! Bättre att skynda långsamt :)
Sen har jag hunnit med att ha Date Night med min fina, testade två nya viner varpå ett va så himla himla himla gott! Rekomenderas starkt! Org de Rac heter det och är ett fantastiskt gott rött vin.
Vi åt trerätters :)
Började med avokado och hemmagjord skagenröra (med räkor för anton och utan för mig ;) Och drack vittvin till. Sen vart det plankstek (självklart) med hemmagjort potatismos. Det var första gången Anton gjorde det helt själv och det vart SÅ himla gott! <3 Sen vart det glass med grädde, hackad choklad och hallon <3
love
 
Har också börjat ha Twilightmaraton med Mallanbrallan. Vi drog av två filmer på en kväll (en gnutta mycket ansisktsryckningar för min smak för en kväll) ;) 
 
Sen har jag filat på mitt CV, sökt jobb, planerat framtid, tagit hand om en sjuk Elefanton (hippopotamus-boy), pussat på min fina syster-fått världens finaste armband från Kenya, haft mor och dotter-dag med finaste mamma, städat och myst med världens absolut finaste hästar + folket till som kommit och hälsat på. Fint liv just nu!
ÄLSKAR ATT VÅREN ÄR HÄR!!!!!!!!!!!! Blir så himla glad av solen!
Världens: godaste frukost, finaste busar, snyggaste kille! <3
 
Pernilla skämde bort hästarna med nya fina (ekologiska) saltstenar, både till box och hage, massa morötter och lite nödvändigheter till stallet! <3 Superduper!
 
Jag ska staxt ta tag i dagens bestyr och ge mig ut i det finfina vädret! :)
Imorgon är det Mars! Nu rullar det på minsann! Mycket roligt som händer i Mars!
Just nu känns det som vi börjar landa i tanken på allt nytt som kommer hända. Man måste ju får den tiden att anpassa sig mentalt för att palla med allt. Och viktigast är kärleken för mig. Herregud, jag har varit tillsammans med Anton i 100 år och vi tar oss fan igenom allt! <3 Han är så himla fantastiskt och ger mig styrka och trygghet i dom mest knepiga situationer. Jag älskar att vi anstränger oss och ger varandra en date night ^^ asfånigt egentligen, och det är med glimten i ögat jag kallar det date night..haha! men det är lite vad det är! Vi lagar mat, myser, pratar, dansar lite, sjunger, badar, tänder ljus och är så jävla myspysiga bara! :'D
äääääääääälskaaaaaaaaaaaaar däääääääääääät!
 
Nae, nu äre darre att ta tag i den här vackra dagen!
 
PUSS!
 
v