:)

 
 
Kikar in här en snabbis medan vi plockar in och fyller på godsaker till miiislandet.
Vi har lagat god mat, badat och kelat. Var nere en sväng på Willys efter att Carina och Frida var här och köpte mina hästsaker. Nu är rubbet (nästan allt) borta! Jag har mina stövlar, hjälmar,och lite sentimentalvärda saker kvar + en av ryktväskorna kvar med alla borstar i o lite annat skrot. Lika bra att nån som håller på med det får det, plus att maybee är världens bästa unicorn! Inte klokt vad mycket saker dom fick med sig! Man hinner ju samla på sig stört mycket saker. Var lite osäker på vad jag skulle göra mig av med och vad jag skulle behålla för jag hade en fin ny gramantyhel, två bra martingals, massor med fina svetttäcken, dyra fina skydd, nästan och aldrig använda sadelpaddar, nya stigbyglar både säkerhets och lite "finare", lindor, massor med schabrak både använda och helt oanvända, tävlingsset, osv osv osv. Och ändå fick jag inte med mig allt..
 
Jaja, jag hoppas att dom är nöjda och att maybee blir fin i sina nya fina saker! En del av dom har hon redan använt ^^ <3 fina meshbi. Men visst känns det lite. Hejdå liksom.
 
Imorgon är det Augusti mina vänner! Tiden springer iväg men jag ser fram emot hösten! Jag gillar hösten och jag ser fram emot allt nytt. Man behöver förnyelse i sitt liv. Funderar på att färga håret, klippa lugg, möblera om o bah go craycray lix! ^^
 
nae, nu skriver jag strunt och babyloo har hunnit bli klar. in i mislandet äre som gäller! imorgon äre nya tag, nya möjligheter och nya äventyr som gäller! ha en fin kväll :)
 
 
sovgott
nattinatti
 
v