🦊Har ni sett dokumentären om Avicii? Om inte, gör det! Så väldigt tragiskt allting men vilken stjärna! Så otrolig nyskapande, genuin och genialisk! 


Allt detta får mig till att tänka på mitt eget liv. Dels för hur jag mår imellan åt (jag kan verkligen verkligen relatera men alla dessa existentiella frågor) men också för att jag tycker att min lillebror påminner lite om Tim. Dels utseendemässigt men också det blyga, fina och dessa begåvningar 😍

Jag har typ ingen kontakt med mina småsyskon. Ingenting med min syster vilket jag har kommit att acceptera och släppa, och väldigt lite med min lillebror. Jag tycker att det är tråkig men jag respekterar och accepterar allting som är. 

Men. För mig väcker det så mycket. Hela mitt liv är totalt splittrat och jag börjar försöka få tag i en del känslor jag någonstans begravt. Jag tycker inte att det är fel, snarare tvärtom, att skriva om saker hur man mår, hur det faktiskt är och hur man önskar att det var. 

Jag är ledsen. Jag mår väldigt dåligt. 
Jag kan vara ensam, det har jag bevisat för mig själv så många gånger. Men. Jag vill inte. Jag trivs inte. 

Jag vill lära mig att leva för min egen skull.vara totalt självständig. 

Släppa taget och sluta lätta ens en tanke på människor som inte vill vara med mig eller människor som inte får mig att må bra. 


Lång väg. Mycket arbete. Jag är så trött.
Men kan min mamma åka buss borde jag klara av att leva 😊